Skriv til kokken

660 kr. /kuvert

26

Du betaler ikke endnu.

klassisk velsmag

  • 660 kr. /kuvert
  • 3 serveringer
  • 9 - 100 kuverter
(26 omtaler)

Forord

Pølse, ost, oliven, foie gras,
Rib Rye, Pommes fritte, bearnaise sauce,
Gateau Marcel, vanilje is

Menuen - 3 serveringer

Forret

Chacuterie
3 slags pølse, ost, oliven, foie gras terrin

Hovedret

350 g Rib Rye.
Tilbehør: grøn salat, hjemmelavet pommes fritte og bearnaise sauce.

Dessert

Gateau Marcel, vanilje is


Krav til køkkenet

Kokken har ikke angivet nogle nævneværdige krav til køkkenet.


Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

  • Kommuniker altid via ChefMe
    For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe.
    Læs mere om vores sikkerhed.
  • Oliver er Elite kok
    Elite kokke på ChefMe er kokke som svarer hurtigt og holder et højt niveau over en længere periode.
    Læs mere om Elite kok.

26 omtaler fra kunder

4.8


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning

  • SørenKbh Ø

    Klar anbefaling herfra

    Vi havde Oliver ude og laver mad til en julefrokost med stor succes. Maden var god og Oliver overholdte alle aftaler til punkt og prikke.... Læs mere
    DorotaVedbæk

    Oliver er en god kok og et behag...

    Oliver er en god kok og et behageligt menneske.
    Jeg vil gerne bruge ham i fremtiden.
  • Nikolaj Juhl

    Vi havde en fantastisk aften med...

    Vi havde en fantastisk aften med Oliver!! Maden var genial, så velsmagende og flot serveret. Den fleksibilitet Oliver viste i forhold til... Læs mere
    Louise WestergaardSmørum

    Oliver lavede mad til vores søns konfirmation, ...

    Oliver lavede mad til vores søns konfirmation, og det var virkeligt meget vellykket. Oliver havde sammensat en rigtig god menu, vi fik b... Læs mere
Læs alle 26 omtaler

Om kokken Oliver Humlebæk - Medlem siden April 2017

  • Elite kokk
  • Verificeret
  • 8 menuer

Svartid: 34 timer
Svarprocent: 93%

Den gode smag og lysten til at eksperimentere i et køkken, er kommet ind med modermælken. Min mor er ekstremt dygtig i et køkken og min storebror er en super dygtig og anderkendt kok, hvilket har ansporet mig til hele tiden at rykke mine gastronomiskegrænser. Dette har ført mig rundt til nogle af landets bedste restauranter så som Mash, Retour Steak og Nimb. Det er den lyst til hele tiden at lære og stræbe efter at gøre det bedre, som du kan forvente at smage i min madlavning.

Se Olivers profil