Få spændende opdateringer og nyheder om ChefMe.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Nej tak

3 retter
min. 9 pers.
tidligst fra kl. 10
5.0
i rating

660 kr.
pr. kuvert
Tjek ledighed

Om denne menu

Pølse, ost, oliven, foie gras,
Rib Rye, Pommes fritte, bearnaise sauce,
Gateau Marcel, vanilje is


Krav til køkken

OBS Vi antager altid at der er gryder, pander, tallerkener og bestik samt adgang til vand.

Omtaler

Karen
August 2017

Oliver levede fuldt ud op til vore forventninger om en skøn aften med meget velsmagende mad. Han er en meget rolig, venlig og imødekommende person. Den fantastiske forårsmenu var meget lækker, tilberedt af skønne råvarer og flot anrettet på portionstallerkener. Virkelig en gourmetoplevelse. Herudover var køkkenet som blæst, da han forlod os. Kan varmt anbefales.

Niels
Juni 2017

Vi fik en stor gastronomisk oplevelse. Vi havde på forhånd håbet på at kunne opnå en restaurant oplevelse hjemme og den forventning blev til fulde indfriet. Lige fra ankomst kunne vi mærke at alt var under kontrol og der var helt styr på det. Oliver styrede ubemærket slagets gang fra køkkenet helt, som vi havde håbet på. Retterne var små kunstværker fremstillet af lækre råvare og de blev præsenteret godt ved bordet. I forhold til en alm. restaurant var der blot den forskel at der var mulighed for at få fyldt op af alle retterne, så der var ingen der gik sultne fra bordet.
Køkkenet blev efterladt ryddet og opvasken var taget.
Alt i alt blev vores forventninger indfriet og overgået på alle parametre især hvad angår stemning, smag og udseende.
Vi kan varmt anbefale andre at hyre Oliver til at skabe en gastronomisk oplevelse.
Mvh Signe & Niels

Om kokken

Oliver · 2 omtaler
  • Bekræftet
    af ChefMe

  • 5.0

    I rating

Den gode smag og lysten til at eksperimentere i et køkken, er kommet ind med modermælken. Min mor er ekstremt dygtig i et køkken og min storebror er en super dygtig og anderkendt kok, hvilket har ansporet mig til hele tiden at rykke mine gastronomiskegrænser.
Dette har ført mig rundt til nogle af landets bedste restauranter så som Mash, Retour Steak og Nimb. Det er den lyst til hele tiden...

Se Oliver's profil Skriv en besked til Oliver