Peruviansk 3 retters menu
3 serveringer
10 - 30 personer



Menuen laves af Mercedes V.
1 menu
Medlem siden 2025
Verificeret


Forord
Prøv vores 3 retters menu, en teksturfest og autentisk peruviansk smag.
Du har også mulighed for at tilføje flere retter som ost tallerkener med syltet frugt og hjemmelavet knækbrød, surdejs brød med brun smør, peruviansk drink -pisco sour-
Spørg os om allegerne.
Saludos
Chef Mercedes
Du har også mulighed for at tilføje flere retter som ost tallerkener med syltet frugt og hjemmelavet knækbrød, surdejs brød med brun smør, peruviansk drink -pisco sour-
Spørg os om allegerne.
Saludos
Chef Mercedes
Menu - 3 serveringer
Forret
Tatar ceviche med laks og torsk, limesaft,
løg, chili, koriander, søde kartofler, saltet ristet korn,
hjemmelavet banana chips og tang chips.
løg, chili, koriander, søde kartofler, saltet ristet korn,
hjemmelavet banana chips og tang chips.
Hovedret
Culottestegt servere med grøntsager, cassava rødder,
hjemmelavet peruviansk chimichurri
og mikrogrøn.
hjemmelavet peruviansk chimichurri
og mikrogrøn.
Dessert
Quinoa creme brulee med passionfrugt is og bær.
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
- Kogeplader
- Gryder
- Køleskab og fryser
- Ovn
- Pander

Mit navn er Mercedes. Jeg er født og opvokset ved Stillehavskysten i Lima, Peru.
Som kok i Klaus Meyers kantine, hvor jeg nu har været ansat i en årrække, laver jeg nordisk mad med et latinamerikansk twist.
Stillehavet byder på mange fiskearter og skaldyr, som jeg fik smag for i min families køkken.
Når man, som jeg, er født ind i en ”restaurationsfamilie” er der mange muligheder for at lære
hemmelighederne bag de traditionelle retter.
Latinamerikansk køkken er for mig en kilde til kreativ madlavning. Det blev til min passion.
Min specialitet er ”alt godt fra havet” med små typiske retter og ingredienser fra Sydamerika.
Lilla majs, saltet bananachips, gul chili.
Jeg åbnede mit første spisested i 2015:
”Lima by Mercedes” en fin, succesfuld lille foodtruck.
Jeg vandt prisen ”Den Originale” 2016.
Avisen Politikken tildelte ”Lima by Mercedes” 5 ud af 6 ❤️ i omtalen for den bedste gademad.
Desuden blev spisestedet nomineret til publikums prisen i 2019.
Som kok i Klaus Meyers kantine, hvor jeg nu har været ansat i en årrække, laver jeg nordisk mad med et latinamerikansk twist.
Stillehavet byder på mange fiskearter og skaldyr, som jeg fik smag for i min families køkken.
Når man, som jeg, er født ind i en ”restaurationsfamilie” er der mange muligheder for at lære
hemmelighederne bag de traditionelle retter.
Latinamerikansk køkken er for mig en kilde til kreativ madlavning. Det blev til min passion.
Min specialitet er ”alt godt fra havet” med små typiske retter og ingredienser fra Sydamerika.
Lilla majs, saltet bananachips, gul chili.
Jeg åbnede mit første spisested i 2015:
”Lima by Mercedes” en fin, succesfuld lille foodtruck.
Jeg vandt prisen ”Den Originale” 2016.
Avisen Politikken tildelte ”Lima by Mercedes” 5 ud af 6 ❤️ i omtalen for den bedste gademad.
Desuden blev spisestedet nomineret til publikums prisen i 2019.
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.