Helheden

1 / 5
Helheden
Helheden
Helheden
Helheden
Helheden

Menuen laves af Rasmus K.

8 - 100 personer
8 serveringer
Medlem siden 2025
Ny ·
Rasmus K.

Forord

12 serveringer inkl. snacks og brød servering

Menu

8 serveringer
1
Snack
5 slags snack efter humør
2
Forret
Sashimi laks – røget fløde – wasabi – ørredrogn
3
Mellemret
Hvid Skagen fisk – hvid soja beurre blanc – daikon – aromatisk urteolie
4
Mellemret
Sort hummer – yuzu kosho – sommersalat
5
Mellemret
Ravioli – svampe – jordskokker – brunet smør/soja sauce
6
Hovedret
Pithivier af øko gris – kål – peberssauce – estragonolie
7
Dessert
Luftig kaffe – croissant – caviar
8
Dessert
Pistacie – Jordbær sorbet – hvid chokolade

Kokkens tilvalg

Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.

Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Krav til køkkenet
  • Bestik
  • Glas
  • Gryder
  • Kogeplader
  • Køleskab og fryser
  • Ovn
  • Pander
Kokken kan medbringe
Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
  • Bestik
  • Tallerkener

Mød din kok

Rasmus K.
Rasmus K.
0
Anmeldelser
Ny
Bedømmelse
4
Måneder på ChefMe
Mød Rasmus K.
Mit navn er Rasmus CK, 28 år gammel.
Jeg er passioneret omkring håndværket og det gode værtskab.

Siden jeg blev færdiguddannet kok i 2017, har jeg arbejdet som souschef og køkkenchef på forskellige restauranter. Min erfaring med fine dining startede for alvor da jeg var køkkenchef på Restaurant Uafhængig, hvor jeg blandt andet var med til at vinde flere priser.

Herefter arbejde jeg som assisterende køkkenchef på Restaurant Fusion, hvor jeg udviklede mine færdigheder og min passion for det asiatiske køkken.

Lad mig tage dig og dine gæster med på en gastronomisk rejse, hvor smag, kvalitet og service er i centrum. Med passion for fine dining og en sans for de små detaljer skaber jeg unikke menuer, skræddersyet til jeres ønsker og behov.

Uanset anledningen sørger jeg for, at I kan nyde restaurantoplevelsen hjemme – uden besværet.
Se Rasmus K.s profil
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.