Forår-sommer 2025

1 / 3
Forår-sommer 2025
Forår-sommer 2025
Forår-sommer 2025

Menuen laves af Rafael S.

Fra 8 personer
4 serveringer
Medlem siden 2022
Rafael S.
🏆
Kunde-
favorit
Blandt de bedst vurderede kokke på ChefMe ifølge værterne
4,94
67
Anmeldelser
De 5 % bedst rangerede kokke
Denne kok er højt rangeret baseret på gæsternes omtaler og kokkens pålidelighed.
Værterne elsker oplevelsen
9 ud af 10 værter ville anbefale Rafael S. til venner og familie.
Erfaring fra Bib Gourmand-restauranter
Erfaring fra Bib Gourmand-restauranter
Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.

Forord

Forkæl dig selv med forårets smage. Sommeren nærmer sig, ligesom de friske grøntsager og frugter, vi har skabt en menu ved hjælp af de friskeste ingredienser i sæsonen.

Små ændringer i menuen kan forekomme på dagen. Vi imødekommer kostrestriktioner, men de skal oplyses mindst 48 timer før middagen.

Menu

4 serveringer
1
Forret
Asiatisk-inspireret oksetartare med kraftige fermenterede pebre, silkeagtig trøffelmayonnaise og et strejf af varme fra chilieolie. Afsluttet med delikate syltede sennepsfrø, syrlige shimeji-svampe og perfekt sprøde pommes pavé for den ultimative balance mellem smag og tekstur.
2
Forret
Ovn-bagt dagens fangst med en fløjsblød champagne-æble skum, møre selleri tern, friske grønne ærter og karamelliseret fennikel. Afsluttet med en stænk af levende mørkegrøn persilleolie for en perfekt balance mellem friskhed og dybde.
3
Hovedret
Sydamerikansk ribeye bøf, perfekt stegt og serveret med saltbagt knoldselleri, syrlige syltede shiitakesvampe og rige, karamelliserede confit-løg. Færdiggjort med delikate kørveltoppe og en dyb, umami-pakket asiatisk Bordelaise sauce.
4
Dessert
Blåbærtærte med lækker mandelcreme, konserverede blåbær og et duftende strejf af basilikumolie. Serveres med vaniljeis for en perfekt balance mellem sødme og friskhed.

Kokkens tilvalg

Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.

Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Krav til køkkenet
Kokken har ingen særlige krav til køkkenet

Omtaler fra kunder

4,94 67 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
5,0
Værdi
4,9
Kommunikation
4,9
Forventning
5,0
MI
Mia H. I.
Charlottenlund
Star fullStar fullStar fullStar fullStar full
27. juni 2025
Havde booket Rafael til en polterabend.

Helt fantastisk menu og rigtig god service på aftenen. Ville bestemt booke igen!
SK
Stefan K.
København V
Star fullStar fullStar fullStar fullStar full
25. juni 2025
Alt fra planlægningen til afviklingen fungerede perfekt. Men det bedste var at maden var fantastisk.
AB
Anette B.
Frederiksberg
Star fullStar fullStar fullStar fullStar full
16. juni 2025
Efter blot 3 minutters gennemgang af køkkenet var Rafael 100% selvkørende i ALT i køkkenet. Der var totalt opryddet, da han gik.
Hans timing var perfekt, maden uovertruffen og så er han sød og rar.
EH
Emil H.
Lejre
Star fullStar fullStar fullStar fullStar full
15. juni 2025
Havde Rafael forbi til selskab på 8 personer. Vi fik 4 virkelig velsmagende og flotte retter. Service var i top og nem, hurtig og god kommunikation op til aftenen sikrede et super arrangement.

Mød din kok

Rafael S.
Rafael S.
67
Anmeldelser
4,94
Bedømmelse
2
År på ChefMe
Kokkeoplysninger
Svarrate: 94 %
Svartid: 2 timer
Mød Rafael S.
Velkommen til Catering By Santana, hvor vi tilbyder en unik blanding af kulinarisk ekspertise udviklet over 12 år på tværs af forskellige kontinenter og i forskellige madlavningsmiljøer. Uanset om du leder efter en fin dining oplevelse eller lejrbål madlavning, der begejstrer dine smagsløg, er vores team, ledet af den talentfulde kok Rafael Santana, dedikeret til at levere en uforglemmelig kulinarisk rejse. Vores passion for mad, engagement i kvalitet og internationale madlavningserfaring adskiller os i cateringbranchen. Vi ser frem til at skabe en bemærkelsesværdig diningoplevelse til dit næste arrangement.
Se Rafael S.s profil
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.