Menuen laves af Gianluca A.
6 - 10 personer
3 serveringer
Medlem siden 2019
Forord
Starter.
Cremet Burrata, artiskokpasta og brøndkarse.
Main course.
Åben Ravioli med oksekæber i demi-glace sauce toppet med stegte svampe og persille
~Dessert.
Hasselnød Tiramisu
~For nøddeallergi kan der arrangeres om.
1
Forret
Cremet Burrata, artiskokspred og karse.
2
Hovedret
Åben ravioli med oksekæber i demi-glace sauce toppet med stegte svampe og persille
3
Dessert
Hasselnød Tiramisu
~For nøddeallergi kan omarrangeres.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
- Ovn
- Kogeplader
- Pander
- Tallerkener