Klassisk dansk "Mormor" menu

Klassisk dansk "Mormor" menu
Klassisk dansk "Mormor" menu
Klassisk dansk "Mormor" menu

Menuen laves af Adam D.

20 - 100 personer
3 serveringer
Medlem siden 2025
5,00 · 2 omtaler
Adam D.

Forord

Menu

3 serveringer
1
Forret
Rejecocktail af håndpillede rejer med hjm lavet thousand island, friske grønne asparges og dild
2
Hovedret
Øl braiserede og glaserede svinekæber med kartoffel mos, gremolata og frisk grøn æble
3
Dessert
Cremet fløderand med karamelsauce og friske bær

Kokkens tilvalg

Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.

Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Krav til køkkenet
Kokken har ingen særlige krav til køkkenet

Omtaler fra kunder

5,00 2 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
5,0
Værdi
5,0
Kommunikation
5,0
Forventning
5,0
MW
Merete W. J.
Helsingør
31. maj 2025
Adam lavede en buffet til 40 pers. Alt var lækkert og afstemt. Adam fyldte fadene op og retterne præsenterede sig delikat til enhver tid. Han er sød og professionel og Vores gæster har rost ham og maden til skyerne.
DF
Dorte F.
Køge
12. maj 2025
5 stjerner til Adam D.

Adam D. mødte smilende, venlig og velforberedt op. Der var endda overskud til at fortælle børnene diverse ting om råvarer og kokkekunst.

Maden - alle tre retter - smagte fremragende - også her var der tænkt på børnene.

Adam D. forlod køkkenet i fantastisk opryddet stand.

En skøn oplevelse.

Mød din kok

Adam D.
Adam D.
2
Anmeldelser
5,00
Bedømmelse
3
Måneder på ChefMe
Kokkeoplysninger
Svarrate: 100 %
Svartid: 12 minutter
Mød Adam D.
Jeg, Adam, som laver maden, har erfaring fra en række kendte restauranter bl.a Michelin og Bib Gourmand. Udlært i 2014.

Med en passion for friske ingredienser og innovative såvel som klassiske smagskombinationer, vil hver bid tage dig på en kulinarisk rejse.

Om det er mindre casual dinner eller større festlig sammenkomst, kan vi tilpasse en menu til dine ønsker og behov. Eller du kan vælge en af de lækre menuer vi har sat sammen.
Vi glæder os til at høre fra jer!
Se Adam D.s profil
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.