Menuen laves af Gabriela D.
1 - 20 personer
3 serveringer
Medlem siden 2024
Forord
Her vil jeg bruge det bedste fra de danske farvande. Dagens friske fangst, så fisken kan variere i løbet af sæsonerne. Serveret med fine grøntsager og urter. Enkle saucer og en lille dessert.
1
Forret
Brændt makrel/ marinerede rødbeder/ peberrod creme fraiche
2
Hovedret
Frisk laksfilet/ kartoffelmos/ salsa verde
3
Dessert
Hjemmelavet cheesecake/bærsyltetøj
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Pander
- Gryder