Standing menu
12 serveringer
1 - 30 personer
Menuen laves af Giuseppe D.
2 menuer
Medlem siden 2024
Verificeret
Forord
This is a menu that I specifically developed for event, catering and special occasions. It is composed mostly by finger food and tasty small snacks. It is thought for occasions where people want to stand, talk, drink and have fun while also snacking fulfilling food without being forced to stay seated.
Everything can be made vegetarian. Upon request vegan option can be included. Sweet option can also be included. Perfect for kids.
Everything can be made vegetarian. Upon request vegan option can be included. Sweet option can also be included. Perfect for kids.
Menu - 12 serveringer
Snack
Focaccia and charcuterie
Snack
Pan suisse with spinach and ricotta
Snack
Savoury viennoiserie with ham and cheese
Snack
Savoury croissant with vitello tonnato and tonnata sauce
Snack
mushroom arancini
Snack
Miniburger with cheddar and meat patty ( can be made vegetarian)
Snack
Pizza
Snack
Savoury tart with caramelized onion, ricotta, sundried tomatoes pesto, olives
Snack
Danish spandaeur with creamy cod
Snack
Quiche lorraine
Snack
fried corn based stick with mayo
Snack
Savoury bigné with mushroom à la crème
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
- Ovn
- Kogeplader
- Mikrobølgeovn
My name is Giuseppe De Gennaro and I am an Italian cook with more than 8 years of professional cooking experience. My background includes fine dining, fast casual, bistro, catering and bakery establishments around the world. Initially I have attended one year kitchen course and then started my culinary journey in Italy learning the base of the Italian cuisine. Then I moved abroad in order to expand my horizons and learn new ways to envision and cook food. I moved to Copenhagen first, then New Zealand and Australia where I was able to experience different types of cuisines and work in several environments developing a strong sense of duty and adaptability. Afterwards, wanting to improve my knowledge and skills, I completed my Master of Applied Gastronomy: Culinary Arts at the University of Gastronomic Sciences. Additionally, the exposure to fermentation science led me to discover a strong passion for baking and baked goods, from pastry and viennoiserie to sourdough bread. I am passionate about modernizing classic Italian pastries and dishes of my childhood and sharing them with a new audience in Copenhagen. Several work and living experiences abroad taught me to adapt to different work environments and to develop an open-minded approach.
I am looking forward to cooking some genuine and good food for you, or preparing an extremely fulfilling buffet for your parties and events.
I am looking forward to cooking some genuine and good food for you, or preparing an extremely fulfilling buffet for your parties and events.
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.