Menuen laves af Malte B.
6 - 100 personer
10 serveringer
Medlem siden 2023
Forord
Bæredygtig gastronomi
Malte Bjerring er en anerkendt dansk kok, kendt fra "Hell's Kitchen" og vinder af Schiøtz Prisen 2018. Han blev tidligt køkkenchef og har siden stået bag flere succesfulde restauranter – både i Danmark og internationalt.
Hans engagement i at skabe innovative og smagfulde retter med friske, lokale ingredienser har gjort ham til en respekteret figur i gastronomiens verden. Med sin passion for det kreative og bæredygtige køkken fortsætter Malte Bjerring med at inspirere og imponere både kolleger og madentusiaster med sine kulinariske færdigheder og visionære tilgang til madlavning.
Tilkøb vinmenu, 5 glas:
Essential: DKK 350
Prestige: DKK 600
/mB
1
Snack
Rødbedecrustade - ceviche af hvidfisk - sprødt
2
Snack
Møllehjulscrustade - blåmusling - rogn
3
Snack
Gode råd - dansk laks - skalotteløg - urtecreme
5
Mellemret
Sommerrødder - popcorn - koldskål - kaviar - brunet smør
6
Mellemret
Ceviche af dansk rødfisk - brændte grøntsager - urteolie - pisket syrlig fraiche
7
Mellemret
Hummerbisque - mosaik af dansk hvidfisk - æble - agurk - ærteolie
8
Mellemret
Kammusling - saltbagte beder - sauce på fermenteret langpeber
9
Hovedret
Kyllingeballotine - kyllingeglace - stegt kål
10
Dessert
Gulerodskage - kaviar - karamel på sort sesam
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Kogeplader
- Pander
- Gryder