Menuen laves af Andrea C.
1 - 4 personer
7 serveringer
Medlem siden 2024
Forord
Dette menu tager dig med mig tilbage til de smage, jeg prøvede, før jeg udvandrede her til Danmark, og får dig til at forstå, at man kan skabe lækre opskrifter fra fattige ingredienser
1
Forret
Velkommen til Øen:
- Marinerede courgetter
- Crostini med muslinger og oliventapenade
- Pane carasau med ricotta
2
Hovedret
Malloreddusu alla Campidanese:
- Hjemmelavet sardinsk pasta, serveret med en sauce lavet af tomat, svinekødsbølse og rosmarin
3
Hovedret
Ravioli Sardi:
- Hjemmelavet sardinsk ravioli fyldt med ricotta, safran og appelsinskal
4
Hovedret
Pani frattau
- Hjemmelavet sardinsk brød med tomatsauce og æg
5
Hovedret
Cozze gratinate/ primavera
- Muslinger fyldt med brødkrummer og krydderier
- Muslinger fyldt med frisk tomat, basilikum, olie og peber
6
Dessert
Sardinsk sorbetto
- Sorbet baseret på sæsonbestemte frugter
7
Dessert
Gueffusu
- Sardinsk sød med mandler, likør og sukker
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
- Ovn
- Kogeplader
- Blender
- Mikrobølgeovn
- Pander
- Gryder