Sardinsk Oplevelse
7 serveringer
1 - 4 personer





Menuen laves af Andrea C.
1 menu
Medlem siden 2024
Verificeret


Forord
Dette menu tager dig med mig tilbage til de smage, jeg prøvede, før jeg udvandrede her til Danmark, og får dig til at forstå, at man kan skabe lækre opskrifter fra fattige ingredienser
Menu - 7 serveringer
Forret
Velkommen til Øen:
- Marinerede courgetter
- Crostini med muslinger og oliventapenade
- Pane carasau med ricotta
- Marinerede courgetter
- Crostini med muslinger og oliventapenade
- Pane carasau med ricotta
Hovedret
Malloreddusu alla Campidanese:
- Hjemmelavet sardinsk pasta, serveret med en sauce lavet af tomat, svinekødspølse og rosmarin
- Hjemmelavet sardinsk pasta, serveret med en sauce lavet af tomat, svinekødspølse og rosmarin
Hovedret
Ravioli Sardi:
- Hjemmelavet sardinsk ravioli fyldt med ricotta, safran og appelsinskal
- Hjemmelavet sardinsk ravioli fyldt med ricotta, safran og appelsinskal
Hovedret
Pani frattau
- Hjemmelavet sardinsk brød med tomatsauce og æg
- Hjemmelavet sardinsk brød med tomatsauce og æg
Hovedret
Cozze gratinate/ primavera
- Muslinger fyldt med brødkrummer og krydderier
- Muslinger fyldt med frisk tomat, basilikum, olie og peber
- Muslinger fyldt med brødkrummer og krydderier
- Muslinger fyldt med frisk tomat, basilikum, olie og peber
Dessert
Sardinsk sorbetto
- Sorbet baseret på sæsonbestemte frugter
- Sorbet baseret på sæsonbestemte frugter
Dessert
Gueffusu
- Sardinsk sød med mandler, likør og sukker
- Sardinsk sød med mandler, likør og sukker
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
- Ovn
- Kogeplader
- Blender
- Mikrobølgeovn
- Pander
- Gryder

Hej, jeg hedder Andrea, og jeg kommer fra den smukke ø Sardinien.
Jeg er forelsket i både min ø og dens rige madtraditioner, og jeg glæder mig til at bringe en smagsrejse til dit hjem. Mit mål er at skabe autentiske Sardinien-oplevelser, hvor du føler dig hjemme, men stadig får den unikke oplevelse af Sardiniens smage.
Jeg har mange års erfaring i restaurantbranchen og brænder for at levere en uforglemmelig madoplevelse, samtidig med at jeg tager mig godt af mine kunder og deres ønsker.
Jeg er forelsket i både min ø og dens rige madtraditioner, og jeg glæder mig til at bringe en smagsrejse til dit hjem. Mit mål er at skabe autentiske Sardinien-oplevelser, hvor du føler dig hjemme, men stadig får den unikke oplevelse af Sardiniens smage.
Jeg har mange års erfaring i restaurantbranchen og brænder for at levere en uforglemmelig madoplevelse, samtidig med at jeg tager mig godt af mine kunder og deres ønsker.
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.