Julehygge - også til nytår!
6 serveringer
6 - 16 personer
Menuen laves af Iuliia O.
1 menu
Medlem siden 2024
Verificeret
Forord
Menuen er Jule inspireret med godt fra havet og jord, tilberedt med passion og kærlighed for at skabe en uforglemmeligt oplevelse til hvert gæst
Menu - 6 serveringer
Snack
Sprød svær med citron marinerede kammusling og æble remoulade
Forret
Hummer - Selleri - Bisgue
Smør pocheret hummerhale, glaserede med hummerglace, serveret med citron syltede blade selleri brunnoise samt citron blancherede gulerod brunnoise, ved siden med hummerbisque inspireret sauce og persille olie, pyntet af med hummer flager og grønt
Forret
And - Pastinak - Granatæble
Skind stegt andebryst, serveret med butterdejtart med karameliserede løg, kvæde og blomme, græskar creme, konfiterede pastinak, glaserede med granatæble gastrique, med and sauce smagt til med fermenterede hvidløg og granatæble, pyntede med bær og grønt
Hovedret
Kalve - Kartoffel - Portvin sauce med marvben
Stegte kalvemørbrad vendt i persille og brød krumme, ved siden med kartoffel soufflé smagt til med peberrod, friterede tempura enoki svampe , grillede squash, portvin sauce monterede med let røget marvben, pyntet med friterede porre og spirer.
Mellemret
Forfriskede solbær gløgg
Dessert
Chokolade - Appelsin
Saftige chokolade kage med appelsin chutney, chokolade mousse, appelsin is, pyntet med appelsin sukker flager og hvid chokolade chunks
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Kogeplader
- Pander
- Gryder
Uddannet kok i 2017 på Ribehøj. Nuværende stilling som køkkenchef i gourmetrestaurant til 80 plads, A'la carte med fokus på lokale varer i sæson, samt frokost ordning og morgenmad. Alsidig erfaring i bagning, syltning, , kød, fisk, saucer, pizza, sushi. samt salte og dessert køkken og chokolade. Menu planlægning , egenkontrol, varebestilling.
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.