Sæsonmenu efterår/vinter
4,50 (1)
3 serveringer
4 - 100 personer
Menuen laves af Tamas C.
4,50 (1)
2 menuer
Medlem siden 2023
Verificeret
Forord
En tre-retters gourmetmenu bestående af en trio af delikat tartar serveret med sprøde kroketter, efterfulgt af en saftig Beef Wellington, og afsluttet med en luftig og sprød mille-feuille.
Menu - 3 serveringer
Forret
Oksemørbrad tartar serveres med syltet daikon, der tilføjer en frisk syrlig smag, og en rygeost-emulsion, som giver en delikat, røget cremethed. Retten fuldendes med sprøde kartoffelkroketter, der tilføjer tekstur og en dyb smag af kartoffel.
Hovedret
Beef Wellington er en elegant ret, hvor mørt oksemørbrad er indbagt i sprød butterdej med et lag af smagfuld svampe-duxelles. Serveret med klassiske pommes duchesse, som er luftig kartoffelmos formet og bagt til gyldne toppe, samt en rødvinssauce med svampe, der tilføjer en dyb, rig smag.
Dessert
Mille Feuille er en lagdelt dessert med sprøde, fløjlsbløde butterdejslag, fyldt med en frisk appelsincreme, der giver en citrusagtig balance. Saltet karamel tilføjer en dyb og karamelliseret sødme, mens sorbeten tilfører en forfriskende, let syrlig kontrast, der fuldender dessertens harmoniske smagsoplevelse.
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Kogeplader
Kokken kan medbringe
Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
- Tallerkener
- Glas
- Bestik
- Spisepinde
- Servietter
- Dug
- Gryder
- Pander
Mit navn er Tamas Cseh, og jeg er en 28-årig kok med over ni års erfaring fra nogle af Københavns mest anerkendte køkkener, herunder Michelin-anbefalede restauranter. Jeg har en formel kulinarisk uddannelse fra HRS Valby og har gennem min karriere opbygget en stærk ekspertise i at arbejde i krævende miljøer, hvor jeg konsekvent leverer enestående resultater både i smag og præsentation.
Madlavning er ikke blot mit erhverv, det er min passion. Det giver mig en dyb følelse af tilfredshed og mulighed for at udtrykke min kreativitet og dedikation til kulinarisk perfektion. Mine retter er skabt med fokus på præcision, kvalitet og innovation.
Jeg ser frem til at udforske nye muligheder, hvor jeg kan fortsætte min udvikling og bidrage med min ekspertise til et team, der deler min dedikation til høj gastronomi.
Tak for din tid og overvejelse.
Med venlig hilsen,
Tamas Cseh
FoodForSouls
Madlavning er ikke blot mit erhverv, det er min passion. Det giver mig en dyb følelse af tilfredshed og mulighed for at udtrykke min kreativitet og dedikation til kulinarisk perfektion. Mine retter er skabt med fokus på præcision, kvalitet og innovation.
Jeg ser frem til at udforske nye muligheder, hvor jeg kan fortsætte min udvikling og bidrage med min ekspertise til et team, der deler min dedikation til høj gastronomi.
Tak for din tid og overvejelse.
Med venlig hilsen,
Tamas Cseh
FoodForSouls
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
Omtaler fra kunder
4,50 • 1 omtale
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
4,0
Værdi
4,0
Kommunikation
5,0
Forventning
5,0
MV
Michael V.
Gentofte
25 dage siden
Hyggelig aften med dejlig mad. Tamas var den perfekte blanding af venlig og professionel og lod maden tale for sig selv.
Vi satte pris på hans fleksibilitet til at imødekomme vores ønsker uden for hans menu, så vi kunne få den oplevelse, vi ønskede.
Tak for en dejlig oplevelse.