FEINSCHMECKEREN - HAVETS PERLER
5,00 (71)
6 serveringer
8 - 12 personer
Menuen laves af Bo T.
5,00 (71)
3 menuer
Medlem siden 2016
Verificeret
Forord
Lad mig skabe en uforglemmelig gourmetaften for dig og dine gæster, hvor vi henter råvarer, inspiration og passion fra øverste hylde. Alt på menuen er 100% hjemmelavet; syltet - marineret - nedkogt - henlagt - fermenteret.
Denne menu kan ikke tilpasses til andre alternativer, og det kan være svært at undgå allergener.
Vi begynder med snacks og hors d'oeuvre, samt champagne.
Selve aftenen vil vare i 3-5 timer, alt efter hvor mange "friskluft pauser" der skal holdes.
Vi kommer igennem 8 til 12 små retter.
Jeg medbringer service og bestik til næsten alle retter, dette aftaler vi nærmere - du skal blot dække det flotteste bord og have vin-/vandglas.
Menuen kan ikke ændres, og der kan kun delvist tages højde for allergener, så det er vigtigt, at jeg får besked om dem hurtigst muligt.
Denne menu kan ikke tilpasses til andre alternativer, og det kan være svært at undgå allergener.
Vi begynder med snacks og hors d'oeuvre, samt champagne.
Selve aftenen vil vare i 3-5 timer, alt efter hvor mange "friskluft pauser" der skal holdes.
Vi kommer igennem 8 til 12 små retter.
Jeg medbringer service og bestik til næsten alle retter, dette aftaler vi nærmere - du skal blot dække det flotteste bord og have vin-/vandglas.
Menuen kan ikke ændres, og der kan kun delvist tages højde for allergener, så det er vigtigt, at jeg får besked om dem hurtigst muligt.
Menu - 6 serveringer
Snack
hors d'oeuvre & champagne - forskellige små hapser fra havet
Forret
Hummer Thermidor
Mellemret
Kaviar Surprice
Mellemret
Torsk Ballotine. Kernemælkssauce, skilt med dildolie. Røget/syltet agurk.
Hovedret
Specielrøget-lyngrillet-havlaks. Syltet & brændt asparges. Selleri/ærte-puré.
Buffet
Signatur dessert vaniljebunde, med hvid chokolademousse, passions frugtmousse, macarons
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
- Ovn
- Kogeplader
- Pander
- Gryder
Kokken kan medbringe
Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
- Tallerkener
- Bestik
Feinschmecker. Passioneret. Sådan beskrives jeg typisk af andre. Det er næsten religiøst. Mit livsmotto er:
"Livet er for kort til dårlig mad, vin og oplevelser. Stil krav - det gør jeg"
Startede med at lave private dining for over 20 år.
Jeg får råvarer direkte fra Rungis i Paris hver uge, så køkkenstilen burde være lige til højrebenet.
Jeg driver til hverdag "Den Tatoverede Kok" - tattookok.dk
(skriv gerne mig direkte ved specielle opgaver)
Jeg laver ikke catering, ej heller buffet.
Jeg kan kun være et sted ad gangen, så af den grund er jeg meget tit booket.
Skriv til mig, også selv om en dato er lukket.
Så til det mere kedelige.
Jeg betaler både Chefme gebyr, moms og skat af mine opgaver. Råvarer og forbrugspriserne er steget voldsomt.
Derfor vil du ikke finde mig under de billige priser.
(jeg kan slet ikke forstå nogle kan lave til de priser der er herinde).
Mad gladelige hilsner
Bo
"Livet er for kort til dårlig mad, vin og oplevelser. Stil krav - det gør jeg"
Startede med at lave private dining for over 20 år.
Jeg får råvarer direkte fra Rungis i Paris hver uge, så køkkenstilen burde være lige til højrebenet.
Jeg driver til hverdag "Den Tatoverede Kok" - tattookok.dk
(skriv gerne mig direkte ved specielle opgaver)
Jeg laver ikke catering, ej heller buffet.
Jeg kan kun være et sted ad gangen, så af den grund er jeg meget tit booket.
Skriv til mig, også selv om en dato er lukket.
Så til det mere kedelige.
Jeg betaler både Chefme gebyr, moms og skat af mine opgaver. Råvarer og forbrugspriserne er steget voldsomt.
Derfor vil du ikke finde mig under de billige priser.
(jeg kan slet ikke forstå nogle kan lave til de priser der er herinde).
Mad gladelige hilsner
Bo
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
Omtaler fra kunder
5,00 • 71 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
5,0
Værdi
5,0
Kommunikation
5,0
Forventning
5,0
J
Jakob Q.
Vemmelev
4 måneder siden
Vi havde bestilt 3 retter, men Bo havde overrasket os og lavet 3,5 retter. Han var rar og skabte en god stemning imellem retterne. Bo præsenterede maden hver gang han serverede og det var højtideligt samtidig med at det også var sjovt og rart. Utrolig smukt anrettet. Fantastisk måltid han havde lavet. Vi kan kun anbefale Bo til alle. Helt fantastisk oplevelse.
HM
Hanne M.
Jyllinge
5 måneder siden
Super god og professionel oplevelse. Alt var lækkert og Bo gav en flot præsentation af maden til vores gæster. Kan varmt anbefales!
MS
Michaela S.
Kongens Lyngby
9 måneder siden
Bo lavede forret og hovedret til min 40 års fødselsdag og alt maden smagte virkelig lækkert og var rigtig flot anrettet. Bo præsenterede retterne rigtig fint og køkkenet var så rent og flot da han var færdig. Man kunne slet ikke se, at han havde været der.
Kommunikationen med Bo omhandlende menuen var også super god. Det hele var virkelig godt.
Jeg vil 100% anbefale Bo, og vil helt sikkert også booke ham igen, næste gang jeg står og skal bruge en kok.
OJ
Oda J.
København K
et år siden
Bo made us an outstanding new years menu that made the whole evening perfect. The dishes were all unique and tasted wonderful. He also made a perfect three course dinner for the kids. As a host it was so nice to have Bo in your home and he worked so smoothly throughout the evening.