Menuen laves af Gabriela D.
1 - 20 personer
3 serveringer
Medlem siden 2024
Forord
I jeg har været kok siden 2016. Startede min erfaring i London, i et stort cateringfirma - Bexter Storey. Herefter samlede jeg viden i en restaurant kaldet 108 garage med den berømte kok Chris Denney. Et år senere havde jeg min første pop-up restaurant i Brixton - London.
Jeg har også kogt i et 5-stjernet hotel - Gleneagles Auchterarder - Skotland.
Siden 2019 har jeg haft min egen restaurant i Bulgarien på en smuk strand.
Nu er jeg sulten efter mere erfaring i en af verdens bedste madbyer - København.
1
Snack
Rodfrugtsuppe/ hjemmelavet brød/ urte-smør
2
Forret
Oksetunge/ chokoladesauce/ rodfrugtpuré
3
Hovedret
Royal svinekotelet/ kartoffelmos/ salsa verde
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Pander
- Gryder