4-retters italiensk menu
4 serveringer
1 - 16 personer
Menuen laves af Gabriela D.
6 menuer
Medlem siden 2024
Verificeret
Forord
Udforsk en kulinarisk rejse med klassiske retter lavet med friske, kvalitetsingredienser. Fra håndlavet pasta til en autentisk dessert, er hver ret designet til at bringe en smag af Italien til dit bord. Perfekt til enhver lejlighed lover denne menu at glæde dine sanser og skabe uforglemmelige minder.
Menu - 4 serveringer
Snack
Trio italienske dips/ bruschetta
Forret
Burrata salat/ grillet fersken/ prosciutto
Hovedret
Prawn Pappardelle/ citron hvidløgssmørsauce
Dessert
Lemon curd/ marengs
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Pander
- Gryder
Jeg har været kok siden 2016. Startede min erfaring i London, i et stort cateringfirma - Bexter Storey. Derefter samlede jeg viden i en restaurant kaldet 108 garage med den berømte kok Chris Denney. Et år senere havde jeg min første pop-up restaurant i Brixton - London.
Jeg har også lavet mad på et 5-stjernet hotel - Gleneagles Auchterarder - Skotland.
Siden 2019 har jeg haft min egen restaurant i Bulgarien på en smuk strand.
Nu er jeg sulten efter mere erfaring i en af de bedste madbyer i verden - København.
Jeg har også lavet mad på et 5-stjernet hotel - Gleneagles Auchterarder - Skotland.
Siden 2019 har jeg haft min egen restaurant i Bulgarien på en smuk strand.
Nu er jeg sulten efter mere erfaring i en af de bedste madbyer i verden - København.
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.