Steakhouse & BBQ på hjul
4,88 (2)
3 serveringer
1 - 100 personer
Menuen laves af Pierre L.
4,88 (2)
7 menuer
Medlem siden 2024
Verificeret
Forord
Steakhouse & BBQ er dit steakhouse på hjul, der byder på smagfulde steaks og velsmagende tilbehør serveret direkte fra en af vores foodtrucks eller vogne. Vores udvælgelse af steaks er omhyggeligt foretaget med fokus på deres høje kvalitet og mørhed. Samspillet mellem den perfekte steak og de gyldne, sprøde pommes frites eller kartofler er som en elegant danseforestilling for dine smagsløg, der vækker dine sanser til live.
Vi kommer rundt omkring i Danmark med vores steak koncept og byder gerne på en smagsprøve inden en evt. booking. Kontakt os for denne mulighed.
Vi kommer rundt omkring i Danmark med vores steak koncept og byder gerne på en smagsprøve inden en evt. booking. Kontakt os for denne mulighed.
Menu - 3 serveringer
Forret
Årstidens salat
Hovedret
- Mør Angus okseroast (Rosastegt kornfodret Tri-Tip)
- Saftig turkey roast (Langtidstilberedt kalkunbryst)
- Sprøde fritter
- Varm Whiskey sauce
- Kold Bearnaise sauce
- Fri dyppelse (mayonaise, ketchup og chili mayo)
Dessert
Chokolade mousse med knas
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
Kokken har ingen særlige krav til køkkenet
Med mere end ti års erfaring som iværksætter i mad- og hospitality-sektoren, har jeg udviklet en stærk passion for gastronomi, med et særligt fokus på street food og dens evne til at forene og samle mennesker. Min karriere inden for dette felt startede med en enkel begejstring for kvalitets street food efter en tur i USA og en vision om at skabe noget særegent. Denne ambition har de sidste 8 år ledet mig til at lancere forskellige madkoncepter og take-away i Jylland.
I dag er jeg en nøglespiller i cateringvirksomheden Le Goût, en landsdækkende service, der tilbyder et bredt udvalg af madkoncepter, foodtrucks og uforglemmelige madoplevelser.
Vores street food koncepter, du kan booke herinde:
- The Burgery
- Taco Therapy
- OH MY FISH!
- Just Pita
- Le Gourmet Sliders
- Steakhouse & BBQ
- Julefrokost med et twist.
Vi arbejder med unikke mobile enheder og løsninger, der kan transformere enhver madoplevelse til noget afslappet og unikt, med muligheden for at tilpasse vores koncepter til netop jeres behov, uanset antal gæster.
Vores tilgang til catering er baseret på to vigtige principper: autentisk smag og bæredygtighed. Vi er overbeviste om, at nøglen til fantastisk mad ligger i brugen af gode og ærlige råvarer. Derfor arbejder vi tæt med lokale leverandører for at garantere, at vores mad er sprængfyldte med friskhed og ægte smag. Samtidig er vi forpligtede til at minimere vores miljømæssige fodspor ved at reducere affald og så vidt som muligt bruge bæredygtige materialer, metoder og råvarer.
Vi udvikler løbende nye og spændende koncepter og du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle særlige ønsker. Så finder vi en løsning. Sammen kan vi skræddersy en løsning, der passer perfekt til dig og dine gæster.
I dag er jeg en nøglespiller i cateringvirksomheden Le Goût, en landsdækkende service, der tilbyder et bredt udvalg af madkoncepter, foodtrucks og uforglemmelige madoplevelser.
Vores street food koncepter, du kan booke herinde:
- The Burgery
- Taco Therapy
- OH MY FISH!
- Just Pita
- Le Gourmet Sliders
- Steakhouse & BBQ
- Julefrokost med et twist.
Vi arbejder med unikke mobile enheder og løsninger, der kan transformere enhver madoplevelse til noget afslappet og unikt, med muligheden for at tilpasse vores koncepter til netop jeres behov, uanset antal gæster.
Vores tilgang til catering er baseret på to vigtige principper: autentisk smag og bæredygtighed. Vi er overbeviste om, at nøglen til fantastisk mad ligger i brugen af gode og ærlige råvarer. Derfor arbejder vi tæt med lokale leverandører for at garantere, at vores mad er sprængfyldte med friskhed og ægte smag. Samtidig er vi forpligtede til at minimere vores miljømæssige fodspor ved at reducere affald og så vidt som muligt bruge bæredygtige materialer, metoder og råvarer.
Vi udvikler løbende nye og spændende koncepter og du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle særlige ønsker. Så finder vi en løsning. Sammen kan vi skræddersy en løsning, der passer perfekt til dig og dine gæster.
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
Omtaler fra kunder
4,88 • 2 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
5,0
Værdi
4,5
Kommunikation
5,0
Forventning
5,0
MN
Morten N.
Hadsund
en måned siden
Helt fantastisk lækker mad.
PT
Palle T.
Kolding
6 måneder siden
Alt var som det skulle være, Perfekt