ChefMe

Julemenu 2024

4,81 (31)
7 serveringer
8 - 100 personer

Menuen laves af Nicholas M.

4,81 (31)
6 menuer
Medlem siden 2020
Verificeret
Nicholas M.

Forord

Med denne julemenu 2024 har du mulighed for at invitere på en traditionel men samtidig moderne julefrokost hvor velkendte retter er repræsenteret dog med et tvist men også hvor retter af de mere moderne af slagsen har fået plads i denne skønne julemenu. Menuen er spækket med flotte anretninger og lækker smag fra start til slut.

Menu - 7 serveringer

Forret
Julepostej og bacon af frilandsgris Syltede rødbeder Stegte svampe Sprød Iberico (sortfods grisebasse)
Divider
Forret
Rillette af færøsk vildlaks Bornholmsk sennep Æble Friteret østershatte Dild
Divider
Forret
Karrysild fra Karrebæksminde Ørredbacon Æggesalat Sylt Brøndkarse
Divider
Hovedret
Confiteret dansk landand Rødkål Solbær Kraftig reduceret andesky
Divider
Hovedret
Helstegt kam af frilandsgris Sprøde flæskesvær Brunede kartofler Sauce demi-glace
Divider
Buffet
Udvalg af skønne oste Syrlig og aromatisk marmelade Bornholmske rugkiks Knækbrød Smør
Divider
Dessert
Risalamande i nye klæder Kirsebærroulade Letpisket flødeskum (50%) Bourbon vanilje Spanske brændte mandler Kirsebærstøv Dehydreret kirsebærsauce
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.

Kokkens tilvalg

Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.

Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
  • Ovn
  • Køleskab og fryser
  • Kogeplader
Kokken kan medbringe
Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
  • Tallerkener
  • Glas
  • Bestik
  • Spisepinde
  • Servietter
  • Dug
Mød Nicholas M.
Medlem siden 2020
Verificeret
Svartid: 43 minutter
Svarrate: 100 %
Nicholas M.
Nicholas, tidligere selvstændig med private dining virksomheden Kys og Kameler. Han er også en af udviklerne bag Københavns skolemad EAT, der til daglig producerer op i mod 10.000 portioner bæredygtige, velsmagende og ikke mindst nærende måltider.
Nicholas arbejder til daglig som underviser på Hotel- og Restaurantskolen i København, hvor han med sin brede erhvervserfaring og store passion er med til at uddanne nogle af ikke bare Danmarks men verdens dygtigste elever. Hans skønne og velsmagende menuer hos chefme.dk er alle udviklet med stor omhyggelighed, præcision, nærhed og så selvfølgelig en stor portion kærlighed. Menuerne er samtidig kvalitetssikret, det vil sige udviklet, testet og, måske vigtigst af alt, gennemgået i samarbejde med nogle af branchens dygtigste kogemænd- og koner.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.

Omtaler fra kunder

4,81 31 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
4,8
Værdi
4,7
Kommunikation
5,0
Forventning
4,8
MW
Mette W.
Kongens Lyngby
2 måneder siden
Nicholas lavede en fantastisk fem-retters middag for os. Så lækkert. Vi var otte personer fordelt over fire generationer, og Nicholas var så sød og hyggelig at have på besøg. Og så var han tjekket! Alle retter kom rullende i et perfekt tempo, og køkkenet blev efterladt pletfrit og ryddet. Det gør vi meget gerne igen!
DD
Dorthe D. M.
Kjellerup
4 måneder siden
Nicolas var behagelig at have i huset han lavede lækker mad og der var ryddet op i køkkenet da han kørte igen😉så kan klart anbefales
ID
Ian D.
Sorø
5 måneder siden
Very friendly, professional, overall a great dinner party
JB
Jacob B.
København S
6 måneder siden
En helt igennem fantastisk middag serveret af Nicholas. Han havde styr på det hele og kvaliteten var sky-høj. Kan absolut anbefales:-)