Menuen laves af Bo T.
Medlem siden 2016
Værterne elsker oplevelsen
10 ud af 10 værter ville anbefale Bo T. til venner og familie.
Erfaring fra Bib Gourmand-restauranter
Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.
Fantastisk madoplevelse
Værter elsker Bo T..’s smagfulde retter og imponerende præsentation.
Forord
Lad mig skabe en uforglemmelig gourmetaften for dig og dine gæster, hvor vi henter råvarer, inspiration og passion fra øverste hylde. Alt på menuen er 100% hjemmelavet; syltet - marineret - nedkogt - henlagt - fermenteret.
Denne menu kan ikke tilpasses til andre alternativer, og det kan være svært at undgå allergener.
Vi begynder med snacks og hors d'oeuvre, samt champagne.
Selve aftenen vil vare i 3-5 timer, alt efter hvor mange "friskluft pauser" der skal holdes.
Denne menu er blanding af "FEINSCHMECKEREN - HAVETS PERLER" og "FEINSCHMECKEREN - CARVERY".
Vi kommer altså både igennem havets lækkerier, samt de lækreste kødelementer.
Forvent et sted mellem 10-15 små retter.
Jeg medbringer service og bestik til næsten alle retter, dette aftaler vi nærmere - du skal blot dække det flotteste bord og have vin-/vandglas.
Menuen kan ikke ændres, og der kan kun delvist tages højde for allergener, så det er vigtigt, at jeg får besked om dem hurtigst muligt.
Menu - 7 serveringer
Snack
Hors doeuvre - 3 til 5 små serveringer med tilhørende champagne
Forret
3 slags østers med kærlighed
Forret
Hummer-tomat-kokos-bisque med chili/dild marineret krebs - revet chokolade.
Mellemret
en lille protein surprice
Mellemret
Kaviar med karamelliseret fløde.
Hovedret
Dådyrs mørbrad - friteret kroketter med urter og kantarel - puré - rød/portvin sauce med syltet grønne peberkorn - smørstegte grøntsager.
Dessert
Signatur dessert vaniljebunde, med hvid chokolademousse, passions frugtmousse, macarons
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Kogeplader
- Pander
- Gryder
- Tallerkener
- Bestik
- Gryder
- Pander
Feinschmecker. Passioneret. Sådan beskrives jeg typisk af andre. Det er næsten religiøst. Mit livsmotto er:
"Livet er for kort til dårlig mad, vin og oplevelser. Stil krav - det gør jeg"
Startede med at lave private dining for over 20 år.
Jeg får råvarer direkte fra Rungis i Paris hver uge, så køkkenstilen burde være lige til højrebenet.
Jeg laver ikke catering, ej heller buffet.
Jeg kan kun være et sted ad gangen, så af den grund er jeg meget tit booket.
Skriv til mig, også selv om en dato er lukket.
Så til det mere kedelige.
Råvarer og forbrugspriserne er steget voldsomt.
Derfor vil du ikke finde mig under de billige priser.
Mad gladelige hilsner
Bo
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under
Hjælp Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på
93 40 40 10 eller skriv til os på
kontakt@chefme.dk Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.