ChefMe

Stor Mols Menu

10 serveringer
6 - 100 personer
Stor Mols Menu
Stor Mols Menu
Stor Mols Menu

Menuen laves af Oliver N.

4 menuer
Medlem siden 2024
Verificeret
Oliver N.
Oliver N.

Menuen laves af Oliver N.

Medlem siden 2024

Forord

Fransk/nordisk inspireret menu, som er lavet af gode råvarer, der er til at forstå.

Menu - 10 serveringer

Snack
Sprød gris - løvstikke - eddike
Divider
Snack
Kyllinge chips - paprika
Divider
Snack
Kartoffel - hvidløg - persille
Divider
Snack
Tærte - svampe - kyllingelever
Divider
Forret
Lange - kinaradise - purløg - æble - fermenteret soya
Divider
Mellemret
Pappardelle - musling - tomat - basilikum
Divider
Mellemret
Tatar - løg - estragon - jordskokker
Divider
Hovedret
Vagtel - kartoffel - agurk - rabarber - sky
Divider
Hovedret
Svinekæber - pommes-pure - gulerod - pastinak - øl
Divider
Dessert
Fersken - hindbær - vanilje creme - karamel
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.

Kokkens tilvalg

Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.

Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
  • Ovn
  • Køleskab og fryser
  • Kogeplader
Kokken kan medbringe
Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
  • Tallerkener
Mød Oliver N.
Medlem siden 2024
Verificeret
Svartid: 2 timer
Svarrate: 100 %
Oliver N.
Private dining i særklasse - Jeg er uddannet fra Fuglsøcenteret, og har siden været køkkenchef på Restaurant Stockfleth og Kjøbstaden i Ebeltoft, og driver i dag min egen catering virksomhed Mols Dining, som jeg lever af i dag. Jeg laver nordisk/fransk inspireret mad med ny-fortolkninger.
Se Oliver N.s profil

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.