Menuen laves af Thomas S.
Menuen laves af Thomas S.
Medlem siden 2017
De 10 % bedst rangerede kokke
Denne kok er højt rangeret baseret på gæsternes omtaler og kokkens pålidelighed.
Værterne elsker oplevelsen
10 ud af 10 værter ville anbefale Thomas S. til venner og familie.
Fantastisk madoplevelse
Værter elsker Thomas S..’s smagfulde retter og imponerende præsentation.
Forord
Laks
Øko kalv
Is m. syltede bær
Menu - 3 serveringer
Forret
Lakse tartar med sennepsskum
Hovedret
Øko kalv med spred bælgfrugter hertil div urter og lille salat med æbler og jordskokker
Dessert
Jordbær is med syllt bær
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Thomas S. er Elite kok
Elite kokke på ChefMe er kokke som svarer hurtigt og holder et højt niveau over en længere periode.
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Kogeplader
- Pander
- Gryder
Jer er køkkenchef i meyer ..
Jeg mange lidt udfordringer i weekenden så derfor laver jeg dette her også // da jeg elsker af lave lækket mad og give en god oplevels ..
Jeg startede som 17-årig, og det var faktisk min farmors mad, der åbnede mine øjne op for kogekunsten. Hun var udlært kogekone, og det var altid en fornøjelse at spise hos hende. Jeg husker især, at hun lavede det vildeste brød, og at hendes retter var lavet på spændende og skæve måder, der virkelig gjorde maden anderledes og lækker at spise.
Da jeg var 17 år, kom jeg i lære i restaurationsbranchen, men før det hjalp jeg til hos den afsindigt dygtige michelinkok, Francis Cardenau på St. Kro. Efter at have set ham i et køkken vidste jeg, at jeg ville være kok.
Mine faste kunder kalder mig for deres "familiekok", da jeg altid gør en dyd ud af at være smilende, varm og imødekommende. Det er nemlig et tillidsspørgsmål at invitere en privat kok ind i sit hjem.
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under
Hjælp Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på
93 40 40 10 eller skriv til os på
kontakt@chefme.dk Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.