Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.
Fantastisk kommunikation
Værter roser Sebastian & Sebastian for hurtige svar og god kommunikation.
Forord
Vores prestige klassisk menu tager udgangspunkt i den klassiske menu. Dog er der blevet udvalgt nogle mere optimeret råvare til at gøre oplevelsen prestige.
De tre retter er udvalgt fra sommersæsonens perler som vil gøre netop dit arrangement helt uforglemmeligt.
Derudover medfølger anretnings og varme henvisninger så det bliver ligesom hvis kokke var i køkkenet.
Menu
3 serveringer
1
Forret
Ceviche af torsk serveret med saltet rogn, frisk bladselleri og syltet grønne jordbær, anrettet med vores leche de tigre sauce.
2
Hovedret
Rosa stegt kalveculotte, ledsaget en en trøffel-svampe Pommes Anna, grillet grønne asparges og vores unikke honning-peber sauce.
3
Dessert
Lækker chokoladekage, anrettet med en forfriskende jordbærcoulis, delikate rå marinerede bær og serveret med vanilje is
Praktisk
Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Krav til køkkenet
Ovn
Køleskab og fryser
Kogeplader
Pander
Gryder
Kokken kan medbringe
Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
Spisepinde
Servietter
599 kr./kuvert
4,36Ingen binding
599 kr.
kuvert
Top-rated kokke 4.9 ud af 5
100.000+ gæster tager ikke fejl
Gratis afbestilling
Fuld refundering op til 6 dage før dit selskab
Ingen binding
Du betaler først efter dialog med kokken og bekræftelsen af kokkens tilbud
Omtaler fra kunder
4,36•11 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
4,3
Værdi
4,1
Kommunikation
4,9
Forventning
4,2
JR
Jacob R.
Vordingborg
6. juli 2025
Jeg holdt 50 års fødselsdag med 26 gæster. Hvor Sebastian & Sebastian lavede fire super lækre retter. Forinden havde vi haft en god kommunikation hvor de sammensatte menuen ud fra de ændringer og tilføjelser som jeg ønskede. De er super professionelle og alle gæsterne roste maden og kokkenes glade og positive attitude. De kan klart anbefales.
CF
Christina F.
Værløse
10. juni 2025
God service
NH
Nattalie H.
Nærum
3. juni 2025
Desværre var oplevelsen skuffende, da maden ikke levede op til de forventninger og aftaler, vi havde lagt forud.
Jeg havde gjort meget ud af at forklare vores ønsker – sendt billeder som reference og beskrevet præcist, hvad vi gerne ville have. Sebastian var god til at kommunikere, og jeg følte mig egentlig forstået.
Men det vi fik, afveg markant fra det aftalte. Det virkede som om, der blev gået med den letteste løsning over hele linjen: Brødet var ikke det hjemmelavede surdejsbrød, jeg havde bestilt. Grøntsagerne var ikke som beskrevet. Jeg måtte fjerne rådne blade fra en salat, som lignede noget direkte fra en skyllet pose fra Netto – uden dressing eller noget, der kunne løfte den. Hummusen havde en bismag, der mindede om den konserveringsmiddelagtige smag man finder i færdigkøbte varianter, og jeg tvivler på, at den var hjemmelavet.
Det var bare SÅ skuffende at stå der til min datters konfirmation og få noget mad som var så trist. Og til 410 kr pr kuvert for appetizers og 3 forskellige sandwich, havde jeg virkelig forventet noget bedre. (Ja, min datters ønske var sandwich - så det fik hun. Mit ønske var så at de skulle være de lækreste gæsterne havde fået længe... Det blev det ikke.)
MD
Mette D. N.
Brønshøj
27. maj 2025
Fantastisk mad og super kommunikation.
Mød din kok
Sebastian & Sebastian
11
Anmeldelser
4,36
Bedømmelse
1
År på ChefMe
Mød Sebastian & Sebastian
SEBA Dining ApS er et selskab som tilbyder catering og private dining, med fokus på velsmagende, smuk og moderne madlavning.
SEBA Dining består af Sebastian Bach og Sebastian Flores som er ejere og kokke i firmaet. Vi har tidligere erfaring fra restaurationsbranchen med et cv hvor man blandt andet kan finde Kong Hans Kælder**, The pescetarian, Vandværket, Tisane*.
Når i booker os har det de fordele til jeres selskab såsom.
- Gratis service og levering til private dining menu
- Mulighed for tilkøb af vin-menu
- Levering på hele Sjælland
- Min 2 kokke ud til jeres selskab
- Garanti for den bedste madoplevelse og stemning til dit selskab
Maden tager inspiration fra det nordiske og franske køkken, med fokus på kvalitets råvarer, kreative retter og fuld udnyttelse af råvaren. Vi laver alt fra bunden og kreere maden i forhold til sæson.
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.