Lær at lave mad med jordbær!
5,00 (2)
5 serveringer
8 - 30 personer
Menuen laves af Jamain B.
5,00 (2)
23 menuer
Medlem siden 2022
Verificeret
Forord
Jordbær er menuens hovedperson, inklusive sjældne hvide jordbær; betragtes som en luksus med et prisskilt for at bevise det. Gennem unikke signaturretter viser vi, hvordan jordbær kan opleves i forskellige smagsvarianter lige fra sødt, røget, pift, syrligt, salt, umami, nøddeagtigt, køligt og krydret. Tilgængelig i jordbærsæsonen fra maj - september.
📸 Agnes Saaby Thomsen
📸 Agnes Saaby Thomsen
Menu - 5 serveringer
Forret
STRAWBERRY LETTER 23
Amuse Bouche - Jordbær-Sumac Ceviche.
Forret
STRAWBERRY SWING
Jordbær gazpacho med rabarber, cremet kokosnød, timian og et strejf af chili.
Buffet
STRAWBERRY CARPACCIO
Med syltede jordbær, friturestegt plantain, friske og soltørrede tomater, kapers og lilla basilikum.
Buffet
STRAWBERRY BOUNCE
En velsmagende quiche med jordbær, grønne ærter, chèvre og béchamelsauce.
Dessert
STRAWBERRY LOVE
Vores hjemmelavede tiramisu med jordbær.
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Kogeplader
- Pander
- Gryder
Kvinden bag The Caribbean Housewife er hollandsk-caribisk chef, kunstner, kurator og kreativ entreprenør Jamain Brigitha. Hun laver 'Slow Fast Food' og 'Hot Soul Soup': sjælevarmende måltider for dem, som ikke har tid eller lyst til at lave mad. The Caribbean Housewife’s unikke køkken findes ingen andre steder i Danmark og er inspireret af traditionelle opskrifter fra tropiske steder i de vestindiske og sydamerikanske regioner. Alt er lavet fra bunden for lækre, hjemmelavede vegetariske, veganske og plantebaserede retter. Hvis du foretrækker kød, leverer vi f. eks. fantastisk Jerk Chicken.
Jamain Brigitha har sans for detaljen og yder omsorgsfuld service fra A til Z. Hun begyndte at lave mad i en meget ung alder. At lave mad har altid været en vigtig del af hendes kreative liv og en måde at komme i kontakt med andre på. The Caribbean Housewife blev grundlagt i 2016 og havde æren af at servicere private kunder og virksomheder f. eks. 1508, BIBS, BIG, Copenhagen Cooking, Deloitte, Dansk Danseteater, Dansk Kvindesamfund, DIS, DTU, Founders, Helgoland Surfers, HSBC Banking, Københavns Kommune, Lion Entertainment og Star.
The Caribbean Housewife har modtaget mange artikler og anerkendelse i medier, såsom Femina, Politiken, Scandinavia Standard og Vogue Scandinavia.
📸 Sarah Liisborg, Jaughna Nielsen-Bobbit, Nicolai Mørk
Jamain Brigitha har sans for detaljen og yder omsorgsfuld service fra A til Z. Hun begyndte at lave mad i en meget ung alder. At lave mad har altid været en vigtig del af hendes kreative liv og en måde at komme i kontakt med andre på. The Caribbean Housewife blev grundlagt i 2016 og havde æren af at servicere private kunder og virksomheder f. eks. 1508, BIBS, BIG, Copenhagen Cooking, Deloitte, Dansk Danseteater, Dansk Kvindesamfund, DIS, DTU, Founders, Helgoland Surfers, HSBC Banking, Københavns Kommune, Lion Entertainment og Star.
The Caribbean Housewife har modtaget mange artikler og anerkendelse i medier, såsom Femina, Politiken, Scandinavia Standard og Vogue Scandinavia.
📸 Sarah Liisborg, Jaughna Nielsen-Bobbit, Nicolai Mørk
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
Omtaler fra kunder
5,00 • 2 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
5,0
Værdi
5,0
Kommunikation
5,0
Forventning
5,0
AS
Anita S.
Svendborg
3 måneder siden
Vi kunne læne os tilbage og nyde den gode og velsmagende mad.
KS
Kristina S.
København
6 måneder siden
Vi havde en fantastisk hyggelig aften med ægteparret bag Caribbean Housewife. Stemningen var god, kokkeskolen velberedt, mad og vin var helt i top. Tusind tak for en dejlig aften og på gensyn. Dbh Kristina (Takeda).