ChefMe

Snacks, 3 farlige, og lidt sødt

4,98 (21)
4 serveringer
6 - 100 personer
Snacks, 3 farlige, og lidt sødt
Snacks, 3 farlige, og lidt sødt
Snacks, 3 farlige, og lidt sødt

Menuen laves af Mikkel G.

4,98 (21)
3 menuer
Medlem siden 2019
Verificeret
Mikkel G.
Mikkel G.

Menuen laves af Mikkel G.

Medlem siden 2019

Forord

Menuen her repræsentere nogle af mine egne favoritter igennem tiden

Menu - 4 serveringer

Snack
Arancini med sauce rouille Miso Gratineret østers med syltet rabarber
Divider
Forret
Rimmet kammusling med rå syltet glaskål Marineret agurk, courget og æbler Sesam og shiso urter Krydret honning tvivl
Divider
Hovedret
Farseret Vagtler med trøffel Pommes Anna med gulerods pure på brunet smør, grillet pære, bær og spæde urter Sauce på vagtle-sky og trøffel
Divider
Dessert
Pannacotta med tonka bønne, karamelliseret figner, pistacie og hindbær couli
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.

Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
  • Ovn
  • Køleskab og fryser
  • Kogeplader
Kokken kan medbringe
Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
  • Gryder
Mød Mikkel G.
Medlem siden 2019
Verificeret
Svartid: en dag
Svarrate: 100 %
Mikkel G.
Se Mikkel G.s profil

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.

Omtaler fra kunder

4,98 21 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
5,0
Værdi
4,9
Kommunikation
5,0
Forventning
4,9
MS
Mette P. S.
København S
4 måneder siden
Mikkel lavede mad til min 40 års fødselsdagsfejring. Vi har et lille selskab og havde ikke lyst til at bruge tiden i køkkenet. Det kom jeg heller ikke til! Alt gik som smurt, kontakten inden og planlægning af menuen, hvor Mikkel tog højde for mine ønsker til bæredygtighed og allergier; selve aftenen, hvor Mikkel og hans makker selv fandt rundt i køkkenet - og desuden efterlod det spotlyset! Man kunne ikke se de havde været der. Venlig og imødekommende. Og selvfølgelig vigtigst af alt: maden var virkelig virkelig lækker! En kæmpe anbefaling her fra
AT
Anna T.
København S
6 måneder siden
Mikkel og hans kollega sørgede for de lækreste grillede pizzaer, tomatsalat og aranciner. Det var et stort hit til studenterfesten og vi havde en perfekt aften i haven.
C
Camilla
Gilleleje
7 måneder siden
Mikkel lavede den bedste sommermiddag som overgik alle forventninger. Alt spillede og det var bestemt ikke sidste gang vi fik Mikkel til at stå for maden!
AH
Allan H.
Dyssegård
7 måneder siden
Mikkel leverede en super aften med sin makker , høj kvalitet og virkelig lækker Japansk aften