3-retters festmenu
4,81 (9)
3 serveringer
10 - 50 personer
Menuen laves af Christian B.
4,81 (9)
5 menuer
Medlem siden 2018
Verificeret
Forord
Til en hver festlig lejlighed, vil denne menu være et oplagt valg. Menuen består af lækre velsmagende retter, som jeg har lavet mange gange. Ønskes der ændringer i menuen eller en anden menu, så kontakt mig. Så finder vi en løsning.
Menu - 3 serveringer
Forret
Citrusrimmet kulmule, purløgsemulsion, sprød agurk i dildvinaigrette, syrnet fløde, silderogn, sprød salat og urter.
Serveret med hjemmebagt surdejsbrød og pisket smør m. flagesalt.
Hovedret
Langtidsstegt oksecuvette fra Himmerlands kød med rødvinsauce smagt til med sort trøffel, pastinakpure, stegt aspargesbroccoli, syltede rødløg, knuste ovnstegte kartofler med timian og hvidløg.
Dessert
Hjemmerørt vaniljeis, lemoncurd, hvid chokolade ganache, mørdejskiks, brændt marengs og crumble af brændte mandler.
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Kogeplader
- Pander
- Gryder
Mit navn er Christian. Jeg er faglært kok med guldmedalje og har været i branchen siden 2014.
Jeg har erfaring indenfor det franske, italienske, spanske og nordiske køkken. Derudover har jeg en forkærlighed for både det asiatiske og amerikanske køkken. Generelt er jeg bare glad for at lave mad og at eksperimenterer med nye retter og ingredienser.
Jeg har både erfaring med det travle a la carte køkken, mindre frokostbuffeter og mad-ud-af-huset, både med og uden kok og som buffet eller tallerkenanrettet. Jeg har prøvet lidt af hvert, men jeg er heller bange for at kaste mig ud på dybt vand.
Jeg har erfaring indenfor det franske, italienske, spanske og nordiske køkken. Derudover har jeg en forkærlighed for både det asiatiske og amerikanske køkken. Generelt er jeg bare glad for at lave mad og at eksperimenterer med nye retter og ingredienser.
Jeg har både erfaring med det travle a la carte køkken, mindre frokostbuffeter og mad-ud-af-huset, både med og uden kok og som buffet eller tallerkenanrettet. Jeg har prøvet lidt af hvert, men jeg er heller bange for at kaste mig ud på dybt vand.
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
Omtaler fra kunder
4,81 • 9 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
4,7
Værdi
4,7
Kommunikation
4,8
Forventning
4,7
LA
Lars A.
Silkeborg
en måned siden
Christian lavede en fremragende middag til os og vores gæster og vi kan varmt anbefale ham.
SN
Susanne D. N.
Risskov
2 måneder siden
Jeg havde Christian forbi ifm. med min 40-års fødselsdag for 12 gæster. Her serverede han en rigtig lækker menu, som han havde sammensat ud fra mine ønsker. Christian har været meget fleksibel og service-minded ift. at få det hele til at gå op med festens-format og tidsplan. Alt levede fuldt ud op til forventningerne og køkkenet var skinnede rent, da han forlod det. En varm anbefaling til at booke Christian.
PS
Per S.
Rønde
7 måneder siden
Vi havde god sparring med Christian inden konfirmationen og fik aftalt div. praktiske ting og fik rettet menuen til efter konfirmandens ønsker. På selve dagen serverede Christian super god mad - Alle var begejstrede - Klar anbefaling her fra:-)
Sanne S.
Skanderborg
8 måneder siden
Vi har haft fornøjelsen af Christian som kok og kan varmt anbefale ham til alle.