Overdådig fisk og skaldyrsmenu
4,76 (33)
6 serveringer
1 - 100 personer
Menuen laves af Ghostchef
4,76 (33)
Elitekok
7 menuer
Medlem siden 2021
Verificeret
Forord
Denne menu er lavet til de sande skaldyrselskere, få en aften med suplim fisk og skaldyr, med alt hvad der høre til der vil være frisk bagt surdejsbrød m. pisket smør under hele middagen.
Menu - 6 serveringer
Forret
moules marinières
Cremet muslingesuppe m. safran og urter.
hertil friskbagt surdejs brød og pisket smør
Buffet
østers au naturel
sæsonen rogn m. blinis og creme
Tun m. olivenolie og kapers
Buffet
Roserejer
dansk sorthummer
taskekrabbe
Skaldrejer m. hvidløg og persille
Hovedret
helstegt Pighvar m. beurre blanc
calamari fritti
Lynstegt kammusling m. blomkålscreme
Dessert
Oste fra nær og fjern m. garniture og knækbrød
Dessert
gateau marcel m. marinerede bær og ristede mandler
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Ghostchef er Elite kok
Elite kokke på ChefMe er kokke som svarer hurtigt og holder et højt niveau over en længere periode.
Krav til køkkenet
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Kogeplader
Kokken kan medbringe
Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
- Tallerkener
- Glas
- Bestik
- Spisepinde
- Servietter
- Dug
- Gryder
- Pander
hej.
vi er 2 kokke og vi hedder Aykut og casper.
vi har arbejdet på steder som bla. Dragsholmslot, Salon Cph (røde claus), kurhotel skodsborg og mange flere. vi er 2 unge passionerede kokke som både kan lave fine dinig og en hyggelig grillbuffet til alle slags selskaber.
vi er 2 kokke og vi hedder Aykut og casper.
vi har arbejdet på steder som bla. Dragsholmslot, Salon Cph (røde claus), kurhotel skodsborg og mange flere. vi er 2 unge passionerede kokke som både kan lave fine dinig og en hyggelig grillbuffet til alle slags selskaber.
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
Omtaler fra kunder
4,76 • 33 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
4,7
Værdi
4,7
Kommunikation
4,9
Forventning
4,7
JJ
Jakob J. L. J.
Rødovre
23 dage siden
Tusind tak for jeres indsats til min 50 års fødselsdag. Fantastisk mad og super eksekveres. Jeg har fået tilbagemeldinger fra de fleste gæster, og der er kun ros herfra👌👍
LL
Louise L.
Veksø Sjælland
3 måneder siden
Alt i alt en god oplevelse
RT
Rasmus H. T.
Kobenhavn Ø
3 måneder siden
Fleksibel, omstillingsparat - gik lige efter planen!
ST
Søren T.
Nørre Alslev
3 måneder siden
Vi havde den bedste oplevelse den mest passioneret kok der elsker det han laver. Stor respekt Kampe ros herfra. Og kæmpe stor anbefaling