3-retters bryllups- og festmenu
1 / 3



Menuen laves af Patrick P.
1 - 100 personer
3 serveringer
Medlem siden 2020

🏆
Kunde-
favorit
favorit
Blandt de bedst vurderede kokke på ChefMe ifølge værterne
388
Anmeldelser
De 1 % bedst rangerede kokke
Denne kok er højt rangeret baseret på gæsternes omtaler og kokkens pålidelighed.
Erfaring fra Bib Gourmand-restauranter
Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.
Fantastisk madoplevelse
Værter elsker Patrick P..’s smagfulde retter og imponerende præsentation.
Forord
3 gourmet retter til en fremragende pris!
Min 30 kuverter
Min 30 kuverter
Menu
3 serveringer
1
Forret
Rørt tatar ala Ps gastro - puffet kartoffel vendt i porre aske – tomat Mayonnaise – høost – karse
2
Hovedret
Striploin fra Uruguay - pure på grillet selleri - smørstegt og saltbagt selleri - syltet ribs - tallerken smækker - gastrique sauce
3
Dessert
Hindbær snitte ala Ps gastro
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Krav til køkkenet
Kokken har ingen særlige krav til køkkenet
Omtaler fra kunder
4,69 • 388 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
4,8
Værdi
4,7
Kommunikation
4,5
Forventning
4,7
WB
William B.
Frederiksværk
29. juni 2025
Patrick og Frederik leverede rigtig dejlig mad til vores bryllup. Maden var af høj kvalitet og fik meget ros af gæsterne. Eksekvering var også helt i top.
CT
Camilla V. T.
Hillerød
27. juni 2025
Maden smagte fantastisk.
NK
Nikoline K.
Hørsholm
26. juni 2025
Fantastisk mad og søde Kokke! Det er anden gang vi bruger Patrick, og vi kommer til at bruge ham igen.
R
Rebecca
København
24. juni 2025
God response. Dejlig mad!
Mød din kok

Patrick P.
388
Anmeldelser
4,69
Bedømmelse
5
År på ChefMe
Kokkeoplysninger
Svarrate: 94 %
Svartid: 2 timer
Mød Patrick P.
Jeg hedder Patrick og jeg er 25 år gammel.
Jeg har lavet private dining i 2 år og står bag Firmaet PS Gastro.
Jeg er udlært fra Frankrig og haft et par forskellige elevpladser i København i starten af min elevtid.
OBS. Det er ikke muligt for mig at være tilstede til alle arrangementer, men frygt ikke fordi mit personale sætter kvalitet først lige som jeg selv.
Jeg har før min tid som selvstændig erhvervsdrivende, været køkkenchef og souschef på forskellige restauranter i København.
I PS Gastro har vi flere ansatte som elsker at give folk en fantatisk oplevelse. Vores passion er at gøre vores bedste for at jeres aften bliver en af jeres bedste.
Så send endelig en besked til mig for at booke en af PS Gastros dygtige og passionerede kokke for en fantastisk aften
Obs. Medmindre andet er aftalt er vi på adressen 30 minutter før spisetid.
Jeg har lavet private dining i 2 år og står bag Firmaet PS Gastro.
Jeg er udlært fra Frankrig og haft et par forskellige elevpladser i København i starten af min elevtid.
OBS. Det er ikke muligt for mig at være tilstede til alle arrangementer, men frygt ikke fordi mit personale sætter kvalitet først lige som jeg selv.
Jeg har før min tid som selvstændig erhvervsdrivende, været køkkenchef og souschef på forskellige restauranter i København.
I PS Gastro har vi flere ansatte som elsker at give folk en fantatisk oplevelse. Vores passion er at gøre vores bedste for at jeres aften bliver en af jeres bedste.
Så send endelig en besked til mig for at booke en af PS Gastros dygtige og passionerede kokke for en fantastisk aften
Obs. Medmindre andet er aftalt er vi på adressen 30 minutter før spisetid.
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.