ChefMe

Konfirmationsmenu 2024

4,94 (56)
3 serveringer
20 - 100 personer
Konfirmationsmenu 2024
Konfirmationsmenu 2024
Konfirmationsmenu 2024
Konfirmationsmenu 2024
Konfirmationsmenu 2024

Menuen laves af Rafael S.

4,94 (56)
Elitekok
17 menuer
Medlem siden 2022
Verificeret
Rafael S.
Elitekok
Rafael S.
Elitekok

Menuen laves af Rafael S.

Medlem siden 2022
De 1 % bedst rangerede kokke
Denne kok er højt rangeret baseret på gæsternes omtaler og kokkens pålidelighed.
Værterne elsker oplevelsen
10 ud af 10 værter ville anbefale Rafael S. til venner og familie.
Fantastisk madoplevelse
Værter elsker Rafael S..’s smagfulde retter og imponerende præsentation.

Forord

Fejr med en Lækker Tre-Retters Konfirmationsmenu

Gør din konfirmationsfest særlig med en menu, der kombinerer det bedste fra det franske og nordiske køkken—elegant, smagfuldt og lavet til at glæde både unge gæster og voksne. Vi har sammensat et udvalg af forretter, hovedretter og desserter, der føles raffinerede, men alligevel velkendte, ved at bruge ingredienser af høj kvalitet, samtidig med at smagene er tilgængelige for alle.

Lad os stå for maden, så du kan fokusere på at fejre!

Menu - 3 serveringer

Forret
1. Gravad Laks med Yuzu & Wasabi Crème – Marineret laks med yuzu zest, serveret med wasabi crème, syltet radise og sprødt rugbrød.

2. Okse Tataki med Nordiske Urter – Let stegt oksekød med sort hvidløg dressing, peberrodcreme og sprøde løg.

3. Miso-stegte Rodfrugter med Syltede Svampe – Sæsonens rodfrugter stegt med miso glaze, serveret med marinerede kantareller og havtorn vinaigrette.
Divider
Hovedret
1. Nordisk torsk med miso beurre blanc & fermenteret kål – Ovnbagt torsk med en cremet miso beurre blanc, serveret med kartoffelpuré og fermenteret kål.

2. Mør og saftig Teres major bøf med en rig rødvinssauce, cremet kartoffelpuré og smørstegt asparges.

3. Byg Risotto med røget ost & dashi bouillon – Cremet byg risotto infunderet med dashi, toppet med røget dansk ost, grillede porrer og sprød grønkål.
Divider
Dessert
1. Hvid chokolade mousse med tyttebær & sesam tuile – Silkeagtig hvid chokolade mousse, tyttebærkompot og en sesam tuile for en subtil sprødhed.

2. Sort sesam panna cotta med multebær – En fusion af nordiske og franske smagsoplevelser, med sort sesam panna cotta med multebær coulis og ristede mandler.
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.

Kokkens tilvalg

Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.

Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Rafael S. er Elite kok
Elite kokke på ChefMe er kokke som svarer hurtigt og holder et højt niveau over en længere periode.
Krav til køkkenet
  • Ovn
  • Køleskab og fryser
Kokken kan medbringe
Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
  • Tallerkener
  • Bestik
Mød Rafael S.
Medlem siden 2022
Elitekok
Verificeret
Svartid: 2 timer
Svarrate: 94 %
Rafael S.
Welcome to Catering By Santana, where we offer a unique blend of culinary expertise developed over 12 years across various continents and in different cooking environments. Whether you're looking for a fine dining experience or campfire cooking that excites your taste buds, our team, led by the talented chef Rafael Santana, is dedicated to delivering an unforgettable culinary journey. Our passion for food, commitment to quality, and international cooking experience set us apart in the catering industry. We look forward to creating a remarkable dining experience for your next event.
Se Rafael S.s profil

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.

Omtaler fra kunder

4,94 56 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
5,0
Værdi
4,9
Kommunikation
4,9
Forventning
5,0
LR
Lærke C. R.
København
14. april 2025
Suveræn aften med dejlig mad! Det hele kørte meget meget smidigt :-)
Jeg kan varmt anbefale Rafael.
HB
Henning B.
Jægerspris
12. marts 2025
13 family members and friends enjoyed a delicious meal preprepared an served by Rafael. His service is highly recommed.
AB
Anne-katrine B.
København
3. februar 2025
Rafael havde forberedt en utrolig lækker og meget smuk menu, hvor han uden problemer tog hensyn til forskellige behov i selskabet. Derudover er Rafael utrolig venlig og imødekommende - både på selve dagen, men også i processen op til ift at fastlægge menu og svare på spørgsmål. De varmeste anbefalinger - vi håber at få glæde af Rafael igen.
PL
Pernille L.
Dragør
27. januar 2025
Meget smuk og velsmagende mad. Stor succes hos os - og alle blev mætte.