Menu Images
Menu Images
Menu Images Slider
Menu Images Slider
2.500 kr./kuvert
5.0 ● 8 omtaler
Din anmodning til
Brian
5.0 ● 8 omtaler
Kørsel
Total
Total
-
Sjældent fund - reserver din dato nu!
Brian er normalt ikke ledig denne dag.
-
Top-ratede kokke 4.98 ud af 5
100.000+ gæster tager ikke fejl
-
Gratis afbestilling
Fuld refundering op til 6 dage før dit selskab
Send anmodning
Du kan ændre i menuen sammen med kokken.
Din anmodning er ikke bindende endnu.
Gourmet menu
5.0
●8 omtaler
Medlem siden Januar 2022
●2 menuer
Kontakt kokken
Forord
Blanding af fisk, skaldyr og kød, med fokus på de aller bedste råvarer, mange af retterne var at finde på menuen da jeg sidste gang skaffede min restaurant en Michelin stjerne
Menuen - 6 serveringer
Snack
1. Trøffel- brioche- citroncreme- græskar
2. Gul bede- pickles- sprød kartoffel- shiso
3. Jomfruhummer- glaskål- purløg- lime
Forret
Kammusling- creme fraiche- umebushi- karamelsten
Mellemret
Hamachi- ponzu- sesam- jordskokker
Mellemret
Helleflynder- selleri- dild- stenbiderrogn- muslingsauce
Hovedret
Vagtel- karl Johan- pastinak- morkel- estragon
Dessert
Mandarin- chokolade- mynte- æble
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Skriv til kokken
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Det vil være muligt at tilkøbe følgende til min menu: Trøfler Caviar Champagne Østers Fisk Skaldyr Prisen aftales ved ...
150 kr./kuvertKrav til køkkenet
- Ovn
- Køl & frys
- Kogeplader
- Pander
- Gryder
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
-
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe.
Læs mere om vores sikkerhed.
Omtaler fra kunder
5.0
8 Omtaler
Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning
JE
Jan E.
Søborg, Danmark
13. oktober 2024
Perfekt aften
Vi fik en fremragende 8-retters menu baseret på grønt samt fisk og skaldyr. Alt var virkelig velsmagende, smukt anrettet og eksekveret på bedste vis. Derudover var det lige dele hygge og professionalisme at have Brian i ...Læs mere
Vi fik en fremragende 8-retters menu baseret på grønt samt fisk og skaldyr. Alt var virkelig velsmagende, smukt anrettet og eksekveret på bedste vis. Derudover var det lige dele hygge og pro...Læs mere
MH
Morten H.
Frederiksberg C, Danmark
06. oktober 2024
fantastisk aften
Bo er dygtig og anbefalelsesværdig
Bo er dygtig og anbefalelsesværdig
AJ
Anne J.
Lund Ved Horsens, Danmark
25. august 2024
Fremragende og uforglemmelig
Kæmpe ros til Brian med ALT. Fremragende præsentation af maden, knivskarp og en udsøgt middag for alle smagssanserne. Der var ingen finger at sætte på noget og vi havde en uforglemmelig aften. De varmeste anbefalinger he...Læs mere
Kæmpe ros til Brian med ALT. Fremragende præsentation af maden, knivskarp og en udsøgt middag for alle smagssanserne. Der var ingen finger at sætte på noget og vi havde en uforglemmelig afte...Læs mere
CB
Cecilie B.
Vedbæk
26. maj 2024
Perfekt hele vejen rundt
Vi havde den bedste aften, hvor Brian på aller fineste vis tilberedte og serverede lækre og utrolig velsmagende retter. Vi havde høje forventninger, og de blev mere end indfriet. Brian får vores varmeste anbefalinger. Vi...Læs mere
Vi havde den bedste aften, hvor Brian på aller fineste vis tilberedte og serverede lækre og utrolig velsmagende retter. Vi havde høje forventninger, og de blev mere end indfriet. Brian får v...Læs mere
Om kokken Brian Hvidovre - Medlem siden Januar 2022
- Verificeret
- 2 menuer
Svartid: 7 timer
Svarprocent: 95%
Jeg har været kok i 25 år, stort set altid på gourmet restauranter, det sidste års tid har jeg levet som veganer og er i gang med at færdiggøre min veganske kogebog " Botanisten" som bliver en kogebog på Michelin niveau. Jeg har drevet min egen restaurant med kæmpe succes, som bla. udmøntede sig i titlen som årets nye restaurant 2018 & en 6 plads på listen over alle landets restauranter, foran de fleste andre Michelin restauranter. I 2021 fik jeg som køkkenchef på en Michelin restaurant i københavn, min egen Michelin stjerne. Jeg startede min karriere på D` Angletere, hvor jeg var i 4 år, derefter tog jeg til frankrig & var souschef på Hotel La Petite Sirene i Nice & Derefter til Louis XV 3 stjernet Michelin restaurant i Monaco. Hjemvendt fra Frankrig startede jeg på Mikkelgaard i Rungsted & derefter til The Dining Room. Køkkenchef på først Nouvel & dernæst køkkenchef på Krogs fiskerestaurant. Konkurrence mæssigt har jeg været i finalen ved årets kok & har været med ved Bocuse d`Or 2 gange ( dansk udtagelse)
Kontakt kokken
Se Brians profilOfte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål?
Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
-
Ændre i menuen og antal serveringer
-
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
-
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
-
Sjældent fund - reserver din dato nu!
Brian er normalt ikke ledig denne dag.
-
Top-ratede kokke 4.98 ud af 5
100.000+ gæster tager ikke fejl
-
Gratis afbestilling
Fuld refundering op til 6 dage før dit selskab
Kontakt Brian P.
Kokken svarer typisk indenfor 7 timer.
eller
Har du generelle spørgsmål? Kontakt kundeservice
Du har kontaktet Brian P.
Kokken svarer typisk indenfor 7 timer.
Vi adviserer dig, når der er kommet svar fra kokken. Du kan også gå tilbage til din søgning og skrive til andre kokke ved at klikke nedenfor.
eller
Har du generelle spørgsmål? Kontakt kundeservice