ChefMe

Streetfood Social dining - Stor menu

5,00 (4)
12 serveringer
8 - 100 personer

Menuen laves af Simon K.

5,00 (4)
9 menuer
Medlem siden 2018
Verificeret
Simon K.

Forord

Comfort food når det er bedst!

Et kæmpe udvalg af delevenlige serveringer med inspiration fra gadekøkkenerne rundt om i verden.

Menu - 12 serveringer

Buffet
Fish tacos – Majs Tortillas, grillet ananas, fennikel crudité, friteret rødfisk, koriander og shirachacreme
Divider
Buffet
Bao fusion – Snekrabbe, tempura, tatarsauce og habanerosalsa
Divider
Buffet
Farseret porre – hummersouffle, hollandaise og stikkelsbær
Divider
Buffet
Croquettas de brandade – trøffel, kartoffel og saltet torsk
Divider
Buffet
Elote – Grillet majs, aioli, parmesan og røget paprika
Divider
Buffet
Youtaio, foie, gruyere og iberico skinke
Divider
Buffet
Char Siu Lollipops – Glaseret, langtidsstegt svinebryst med puffet crust
Divider
Buffet
Kalvetatar, Karl Johan og æggeblomme
Divider
Buffet
Sliders – fried chicken, wasabicreme og kimchi-slaw
Divider
Buffet
Fladbrød, grillet lam, kikærter og mynte
Divider
Buffet
Gyoza – braiseret oksekæbe, vesterhavsost, blommer og ponzu
Divider
Dessert
Små æbletærter med saltkaramel og hvidchokolade
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.

Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
  • Ovn
  • Køleskab og fryser
  • Kogeplader
  • Pander
  • Gryder
Kokken kan medbringe
Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
  • Tallerkener
  • Glas
  • Bestik
  • Spisepinde
  • Servietter
  • Gryder
  • Pander
Mød Simon K.
Medlem siden 2018
Verificeret
Svartid: 18 timer
Svarrate: 100 %
Simon K.
Jeg har 20 års erfaring med mad fra de højere luftlag i både ind- og udland.
Jeg har en åbensindet madstil forstået på den måde, at kærligheden og nørderriet falder lige bredt - om der så er tale om det middelhavske, det asiatiske, det sydamerikanske eller det nordiske køkken.
Jeg har også en forkærlighed for mad lavet på bål i naturen, så har man lyst og mod på at prøve kræfter med dette, er der gode muligheder for teambuilding events.
Se Simon K.s profil

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.

Omtaler fra kunder

5,00 4 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
5,0
Værdi
5,0
Kommunikation
5,0
Forventning
5,0
SJ
Sandra J.
Aarhu V
3 år siden
Det har været en absolut fornøjelse hele vejen igennem. Planlægningen af maden og super hyggeligt besøg inden konfirmationen, hvor Simon var meget opmærksom på konfirmandens behov. Maden var fantastisk og der var mere end rigeligt. Absolut noget vi stadig taler om i hele familen. TAK
GL
Gitte L.
Horsens
4 år siden
Stop med at lede efter den bedste kok, du har fundet ham!!! Simon gav os den mest fantastiske aften, med verdens lækreste mad. Alt var SÅ velsmagende og indbydende, og hver en mundfuld var fantastisk. Simon og hans hjælper Andreas, er så sympatiske og lige til, og leverede en standard vi sent vil glemme. Vi kan kun give dem, de bedste anmeldelser. Søren og Gitte
TA
Trine A.
Billund
4 år siden
Jeg vil helt klart anbefale Simon som lavede rigtig lækkert mad til os, vi fik Simon, da den anden kok vi havde booket var blevet syg. Han fikset hurtigt en ny menu sammen til os og kommunikation var rigtig god mellem os. Simon havde en anden hjælper med, som hjalp til med servering og mad. Det føltes som om man var på restaurant i sit eget hjem. Maden var rigtig godt og spændende, og de efterlod køkkenet helt skinnede efter de var færdig. Så jeg ville helt klart booke ham igen.
JC
Jesper C.
Kolt
4 år siden
Jeg bookede Simon i sidste øjeblik til at servere en gang social food for 9 gæster samt 2 børn. På trods af løbende tilrettelser fra min side, så var der ingen slinger i valsen fra Simons i dagene op til. Alt kunne nærmest lade sig gøre. På dagen mødte Simon op med en hjælper og lige fra starten af kørte det bare super. De mange små retter (13 stk) var vildt lækre og flot anrettede og der var rigeligt mad. Vinmenuen passede også rigtig godt til maden. Simon er samtidig en rigtig hyggelig fyr der skaber en super stemning. Så på alle områder var gæsterne og jeg selv meget imponerede. De aller bedste anbefalinger af Simon her fra.