Menuen laves af Simon K.
6 - 100 personer
13 serveringer
Medlem siden 2018
Forord
En kavalkade af råvarer fra kongeklassen!
Østers, caviar, trøfler, hummer, you name it.
Hele 13 serveringer i enkle udtryk, hvor råvarerne og godt håndværk, får lov at komme til sin ret.
Selvom råvarerne er dekadente, er tilgangen ganske uformel. Der er tale om et omfavnende fusionskøkken med inspiration fra alle verdenshjørner og jeg gør en stor dyd af, at man skal kunne servere og nyde fantastisk mad uden "stritten" med lillefingeren!
Menuen kan justeres efter ønske.
Ønsker man tilhørende vinmenu har jeg en sommelier på speed dial.
1
Snack
Gillardau østers, passionsfrugt, jalapeno og olivenolie
2
Snack
Jomfruhummer, jordskok, kvæde og caviar
3
Snack
Grøntkål, røget marv, foie og sennep
4
Snack
Saltet and, pære og brioche
5
Snack
Cornet, chorizo, sorthummer og blæksprutte
6
Forret
Krabbe, curry, shiso, tempura
7
Forret
Kammusling, svampe og løg
8
Forret
Helleflynder, sake beurre blanc, selleri og trøffel
9
Mellemret
Skovdue, kartoffel, gruyere og syre
10
Mellemret
Lam, romesco, kål og citron
11
Hovedret
Chuck, rødbede, solbær og peberrod
12
Dessert
Hvid chokolade og grape
13
Dessert
Æbler, karamel og hasselnød
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Kogeplader
- Tallerkener
- Glas
- Gryder
- Pander