Menuen laves af Mikkel S.
20 - 100 personer
3 serveringer
Medlem siden 2023
Forord
En af mine specialer er det plantebaseret køkken, Ibiza Bowls, som vi driver til dagligt på Reffen.
Her præsentere jeg vores "Spis al det du kan" menu bestående af Falafel [øko] Bowl, årstidens grøn, brombær Tahini som forret og vores saftige Teriyaki Tempeh [øko] burger som hovedret med Curley fries og chili mayo
Alle menuer kan også serveres fra Food Trucks, der hvor stemningen, pladsen samt budgettet giver mening for jer.
I har mig i hele 2 timer og I kan spise så meget i kan rumme:).
1
Hovedret
Falafel Bowl
Falafel, mix af spidskål, ærteskud, gulerødder, edamame bønner, kikærter, tomat vendt i ponzu sauce og toppet med Chili Mayo.
2
Hovedret
Teriyaki Tempeh Burger
stegt Tempeh vendt i teriyaki, brioche bolle, relish, salat og chili mayo
3
Snack
Curly Fries m. Chili Mayo
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Kogeplader
- Pander