Menuen laves af Mikkel S.
25 - 100 personer
3 serveringer
Medlem siden 2023
Forord
En af mine specialer er det plantebaseret køkken, Ibiza Bowls, som vi driver til dagligt på Reffen.
Her præsentere jeg vores menu bestående af Falafel [øko] Bowl, årstidens grøn, brombær Tahini som forret og vores saftige Teriyaki Tempeh [øko] burger som hovedret med Curley fries og chili mayo
Alle menuer kan også serveres fra Food Trucks, der hvor stemningen, pladsen samt budgettet giver mening for jer.
1
Forret
Falafel Bowl
Falafel, mix af spidskål, ærteskud, gulerødder, edamame bønner, kikærter, tomat vendt i ponzu sauce og toppet med Chili Mayo.
2
Hovedret
Teriyaki Tempeh Burger
stegt Tempeh vendt i teriyaki, brioche bolle, relish, salat og chili mayo
3
Snack
Curly Fries m. Chili Mayo
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Kogeplader
- Pander