Falafel Bowl & Teriyaki Tempeh Burger øko

Falafel Bowl & Teriyaki Tempeh Burger øko
Falafel Bowl & Teriyaki Tempeh Burger øko
Falafel Bowl & Teriyaki Tempeh Burger øko

Menuen laves af Mikkel S.

25 - 100 personer
3 serveringer
Medlem siden 2023
Ny ·
Mikkel S.

Forord

En af mine specialer er det plantebaseret køkken, Ibiza Bowls, som vi driver til dagligt på Reffen.

Her præsentere jeg vores menu bestående af Falafel [øko] Bowl, årstidens grøn, brombær Tahini som forret og vores saftige Teriyaki Tempeh [øko] burger som hovedret med Curley fries og chili mayo

Alle menuer kan også serveres fra Food Trucks, der hvor stemningen, pladsen samt budgettet giver mening for jer.

Menu

3 serveringer
1
Forret
Falafel Bowl
Falafel, mix af spidskål, ærteskud, gulerødder, edamame bønner, kikærter, tomat vendt i ponzu sauce og toppet med Chili Mayo.
2
Hovedret
Teriyaki Tempeh Burger
stegt Tempeh vendt i teriyaki, brioche bolle, relish, salat og chili mayo
3
Snack
Curly Fries m. Chili Mayo

Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Krav til køkkenet
  • Ovn
  • Køleskab og fryser
  • Kogeplader
  • Pander

Mød din kok

Mikkel S.
Mikkel S.
0
Anmeldelser
Ny
Bedømmelse
1
År på ChefMe
Mød Mikkel S.
Hvem er Mikkel?

I ånd, evig nysgerrig dreng der stadig tror på alt er muligt…det meste ihverfald😉

Krop, ved at være 50 år og holder sig godt💪🏽

Familie, gift med Dukdar med 4 børn, hund, kat og Heste.

Karriere, Food-iværksætter siden 1999.

Den korte version, fra frokostordninger til Michelin mad.

Bedste træk, Energisk taler, Positiv, smittende latter, imødekommende, agil og tilpasser mig publikummet.

Bookes til:

Underholdende Kokkeskole hvor samværet er i centrum

Salgsfremstødene messer og produkt-lancering (awareness)

Food Truck events hvor smag, logistik og smil går hånd i hånd.
Se Mikkel S.s profil
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.