Skriv til kokken

395 kr. /kuvert

19

Du betaler ikke endnu.

DANSK BUFFET

  • 395 kr. /kuvert
  • 9 serveringer
  • 20 - 60 kuverter
(19 omtaler)

Forord

Det er vigtigt man ikke glemmer sine rødder og med min kærlighed til de nordiske råvarer kommer det aldrig til at ske. Både min mors og i særdelshed min mormors mad er det jeg tænker på når vi snakker dansk mad.

I denne menu er der pillet lidt ved noget af tilbehøret for at opveje det fede i det danske køkken - så håber min mormor kigger ned på mig og accepterer de små justeringer jeg har lavet i denne menu som er inspireret af min barndom.

Menuen - 9 serveringer

Forret

Tarteletter med høns i asparges

Forret

Rørt kalvetatar med pocheret æggeblomme, rødbede, grov pickles og sprøde løg

Forret

Miniature stjerneskud med dressing, rogn, sprødt brød og rejer

Hovedret

Langtidsstegt svineskank med sprød svær, kartofler, rå marineret rødkål, stegte æbler og mormor sovs

Hovedret

Grydestegt kylling med agurk salat, rabarber og kyllingesky

Hovedret

Dansk oksefilet med svampe, bagte løg, gulerødder, ristede kartofler og rødvinssauce

Dessert

Danske gårdoste med radiser, druer og knækbrød

Dessert

Gammeldags æblekage med sprøde mandler, makroner og hvid chokolade skum

Dessert

Citron fromage med lakrids marengs og sødskærm


Krav til køkkenet

Kokken har ikke angivet nogle nævneværdige krav til køkkenet.


Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

  • Kommuniker altid via ChefMe
    For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe.
    Læs mere om vores sikkerhed.
  • Michael er Elite kok
    Elite kokke på ChefMe er kokke som svarer hurtigt og holder et højt niveau over en længere periode.
    Læs mere om Elite kok.

19 omtaler fra kunder

5.0


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning

  • TrineKøbenhavn S

    Michael leverer lækker mad. Vi o...

    Michael leverer lækker mad. Vi og vores gæster fik en super god oplevelse med Michael som kok.
    ChristinaGilleleje

    Vi er så tilfredse og virkelig g...

    Vi er så tilfredse og virkelig glade for, at vi valgte Michael til at stå for menu til vores bryllup. Alt spillede, og maden er blevet ro... Læs mere
  • Pia

    Velsmagende og super godt

    Kære Michael
    Tusind tak for helt igennem fantastisk mad til vores sommerfest den 1. juni. Det var over al forventning og er absolut ikke... Læs mere
    AnneFrederiksberg C

    Michael lavede en yderst delikat...

    Michael lavede en yderst delikat fire-retters sommermiddag til 25 mennesker på en af årets varmeste dage. Maden var smuk at se på, pragtf... Læs mere
Læs alle 19 omtaler

Om kokken Michael Brøndby - Medlem siden September 2016

  • Elite kokk
  • Verificeret
  • 12 menuer

Svartid: 30 timer
Svarprocent: 97%

Jeg hedder Michael Nyenstad og er 40 år. Jeg har arbejdet proffesionelt med mad i lidt over tyve år. Jeg har en stor forkærlighed for det Franske og Italienske køkken, i særdeleshed de Franske teknikker og den Italienske enkelthed tiltaler mig. Det kombineret med de råvarer som vi har her i Norden, som efter min mening er nogle af verdens bedste, gør for mig den fulendte ret eller menu. I er selvfølgelig meget velkommen til at kigge rundt i mine menuer og selv sammensætte ud fra hvad i kunne tænke jer til jeres fest. Alt i mine menuer er selvfølgelig lavet fra bunden og med udgangspunkt i bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd.

Se Michaels profil