Skriv til kokken

395 kr. /kuvert

23

Du betaler ikke endnu.

DANSK BUFFET

  • 395 kr. /kuvert
  • 9 serveringer
  • 20 - 60 kuverter
(23 omtaler)

Forord

Det er vigtigt man ikke glemmer sine rødder og med min kærlighed til de nordiske råvarer kommer det aldrig til at ske. Både min mors og i særdelshed min mormors mad er det jeg tænker på når vi snakker dansk mad.

I denne menu er der pillet lidt ved noget af tilbehøret for at opveje det fede i det danske køkken - så håber min mormor kigger ned på mig og accepterer de små justeringer jeg har lavet i denne menu som er inspireret af min barndom.

Menuen - 9 serveringer

Forret

Tarteletter med høns i asparges

Forret

Rørt kalvetatar med pocheret æggeblomme, rødbede, grov pickles og sprøde løg

Forret

Miniature stjerneskud med dressing, rogn, sprødt brød og rejer

Hovedret

Langtidsstegt svineskank med sprød svær, kartofler, rå marineret rødkål, stegte æbler og mormor sovs

Hovedret

Grydestegt kylling med agurk salat, rabarber og kyllingesky

Hovedret

Dansk oksefilet med svampe, bagte løg, gulerødder, ristede kartofler og rødvinssauce

Dessert

Danske gårdoste med radiser, druer og knækbrød

Dessert

Gammeldags æblekage med sprøde mandler, makroner og hvid chokolade skum

Dessert

Citron fromage med lakrids marengs og sødskærm


Krav til køkkenet

Kokken har ikke angivet nogle nævneværdige krav til køkkenet.


Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

  • Kommuniker altid via ChefMe
    For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe.
    Læs mere om vores sikkerhed.
  • Michael er Elite kok
    Elite kokke på ChefMe er kokke som svarer hurtigt og holder et højt niveau over en længere periode.
    Læs mere om Elite kok.

23 omtaler fra kunder

5.0


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning

  • ChristianKøbenhavn S

    Michael lavede fantastisk mad

    Michael lavede fantastisk mad til min 50 års fødselsdag. Gæsterne har rost maden til skyerne. Alt kørte snorlige, det var en stor fornøje... Læs mere
    MereteVærløse

    Perfekt oplevelse

    Michael lavede italiensk buffet til 30 mennesker til min søns funfirmation. Maden var rigtig lækkert og blev rost meget af vores gæster ... Læs mere
  • SarahBrønshøj

    Havebryllup

    Michael lavede en fantastisk 3-retters menu til vores 60 bryllupsgæster. Vi holdt fest i haven og Michael var utrolig fleksibel hvad angi... Læs mere
    FlemmingGlostrup

    Kære Michael. Tak for en pragtfu...

    Kære Michael. Tak for en pragtfuld middag du har lavet til vores guldbryllup. Du blev rost til skyerne af vores 24 gæster.
    Samtidig er d... Læs mere
Læs alle 23 omtaler

Om kokken Michael Brøndby - Medlem siden September 2016

  • Elite kokk
  • Verificeret
  • 12 menuer

Svartid: 26 timer
Svarprocent: 96%

Jeg hedder Michael Nyenstad og er 40 år. Jeg har arbejdet proffesionelt med mad i lidt over tyve år. Jeg har en stor forkærlighed for det Franske og Italienske køkken, i særdeleshed de Franske teknikker og den Italienske enkelthed tiltaler mig. Det kombineret med de råvarer som vi har her i Norden, som efter min mening er nogle af verdens bedste, gør for mig den fulendte ret eller menu. I er selvfølgelig meget velkommen til at kigge rundt i mine menuer og selv sammensætte ud fra hvad i kunne tænke jer til jeres fest. Alt i mine menuer er selvfølgelig lavet fra bunden og med udgangspunkt i bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd.

Se Michaels profil