Menuen laves af Michael N.
Menuen laves af Michael N.
Medlem siden 2016
De 10 % bedst rangerede kokke
Denne kok er højt rangeret baseret på gæsternes omtaler og kokkens pålidelighed.
Værterne elsker oplevelsen
9 ud af 10 værter ville anbefale Michael N. til venner og familie.
Fantastisk madoplevelse
Værter elsker Michael N..’s smagfulde retter og imponerende præsentation.
Forord
Denne buffet er inspireret af mit år i Torino og har en del klassiske elementer samtidig med jeg gerne vil udfordre mine gæster lidt.
Maden er enkel og med stor fokus på smag. der bliver brugt rigtig gode olier, masser af krydderurter og ikke mindst min kærlighed til Italien.
Man kan vælge at gøre det på flere måder når man booker buffeten, man kan starte med lidt snacks på bordet og evt. køre den ene forret på tallerken eller køre det hele som buffet - det er helt op til jer.
Buffeten kommer altid ind i etaper så man er sikker på at få varm mad.
Efter min mening er denne buffet velegnet til det meste og er især efterspurgt til konfirmationer.
Det er muligt at få byttet enkelte retter ud til jeres favoritter.
Menu - 7 serveringer
Forret
Vores Vitello tonato - Rå kalvemørbrad med tunsauce, friterede kapers, spæd salat og urter
Forret
Carpaccio af fennikel rimmet torsk med crudité, blodappelsin og bitre salater
Forret
Caprese - tomater i forskellig variation med mozzarella, basilikum og olivenolie
Hovedret
Kanin eller kylling Cacciatora med oliven og artiskokker
Hovedret
Saltim bocca - kalvefilet, salvi, prosciutto serveret med gnocchi
Hovedret
Marinerede bagte auberginer og courgetter med citron confit og krydderurter
Dessert
Tiramisu - Enten som klassisk eller med et twist af saltet karamel og revet hasselnød
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Kogeplader
- Pander
- Gryder
Jeg hedder Michael Nyenstad og har arbejdet professionelt med mad i mere end 30 år.
Alt hvad jeg laver er med stor respekt for råvaren og sæsonen. Min stil bærer nok også præg af mine år i Frankrig og Italien. Smagen er i højsædet og jeg bestræber mig på at holde mine tallerkner enkle og smukke.
Da vi har rigtig travlt og ofte har mere end et selskab, kan i godt komme ud for det ikke er mig selv der kommer på dagen men en af mine kokke - det vil dog altid være mig der har forberedt maden.
Håber vi ses!
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under
Hjælp Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på
93 40 40 10 eller skriv til os på
kontakt@chefme.dk Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.