Min fortolkning af julen – velkendte råvarer sat sammen på en ny måde
1 / 4




Menuen laves af Rafael S.
10 - 100 personer
4 serveringer
Medlem siden 2022

🏆
Kunde-
favorit
favorit
Blandt de bedst vurderede kokke på ChefMe ifølge værterne
73
Anmeldelser
De 5 % bedst rangerede kokke
Denne kok er højt rangeret baseret på gæsternes omtaler og kokkens pålidelighed.
Værterne elsker oplevelsen
9 ud af 10 værter ville anbefale Rafael S. til venner og familie.
Erfaring fra Bib Gourmand-restauranter
Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.
Forord
Dette er min fortolkning af den klassiske julefrokost. Jeg bruger de samme råvarer, som man normalt forbinder med julen, men giver dem et nyt twist. I stedet for at servere dem på den traditionelle måde, har jeg sat dem sammen på en anderledes og frisk måde – så smagene stadig føles velkendte, men oplevelsen bliver lidt mere legende og overraskende.
Menu
4 serveringer
1
Forret
Citrusletrøget laks, syltede agurker, agurk crudités, rugbrød mayonnaise, radiser, urter.
2
Forret
Crispy svinekød, karamelliseret græskarpuré, ristet græskar, syltede sennepsfrø, urter. Rødvins Demi glacé.
3
Hovedret
Trykt confiteret andelår, langsomt tilberedt andebryst, rødbede/sherry-gelé, dehydreret rødbede, sprød grønkål. Blommesauce.
4
Dessert
Ris a la mande, karamelliserede mandler, kirsebær, kirsebærsauce.
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
Mødetid
Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
Betaling
Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
Afbestillingspolitik
Fuld refundering ved afbestilling op til 7 dage før dit arrangement.
Læs vores afbestillingspolitik
Krav til køkkenet
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Pander
- Gryder
Omtaler fra kunder
4,91 • 73 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
4,9
Værdi
4,9
Kommunikation
4,9
Forventning
4,9
KM
Katrine M.
Virum
·
25. august 2025
Maden var sublim! Og dialogen med Rafael var så nem og god og alt spillede bare! Vi holdt fest for 50 gæster og ALLE gæster var så vilde med maden! Så vi kan på det varmeste anbefale Rafael!
Vi bookede også service og serveringspersonale igennem Rafael. Det var de sødest og mest hjælpesomme mennesker vi nogensinde har arbejdet med - så en kæmpe anbefaling til også at hyre alt andet gennem Rafael. Stefania og Facundo dækkede de smukkeste borde og var bare på forkant med alt hele aftenen. Vi kunne ikke have haft en bedre fest! TAK for en stor oplevelse!
Vi bookede også service og serveringspersonale igennem Rafael. Det var de sødest og mest hjælpesomme mennesker vi nogensinde har arbejdet med - så en kæmpe anbefaling til også at hyre alt andet gennem Rafael. Stefania og Facundo dækkede de smukkeste borde og var bare på forkant med alt hele aftenen. Vi kunne ikke have haft en bedre fest! TAK for en stor oplevelse!
YR
Yvonne R.
Klampenborg
·
25. august 2025
Jeg valgte ChefMe på grund af konceptet med professionelle kokke i stedet for et af de mange billigere cateringfirmaer. Prisen . 500 kr. pr. person – altså omtrent dobbelt så dyrt som traditionel catering – hvilket naturligvis skabte en forventning om en ekstraordinær madoplevelse.
Desværre levede oplevelsen ikke op til prisen. Maden blev leveret i varmekasser på fade, som vi selv skulle sætte op. Anretningen fremstod derfor ret kedelig. Man kunne også mærke, at maden havde ligget i kasserne noget tid – hvilket gik ud over friskhed og smag.
Nogle elementer skuffede særligt:
Kyllingespyd og tortillas var tørre.
Oste, pølse og skinke - trist anretning, og trætte råvarer,
Brødet mindede om almindeligt supermarkedsbrød og slet ikke om friskbagt foccacia eller flutes, som man kunne have forventet.
Trods et afbud på fem personer, var mængden af mad lige til resten af selskabet, hvilket også trak ned i helhedsindtrykket.
Konklusion:
En udmærket, men middelmådig tapasoplevelse, som ikke stod mål med den høje pris. Man betaler for en oplevelse, der burde være noget særligt, men ender med noget, der føles som dyr standardcatering.
Desværre levede oplevelsen ikke op til prisen. Maden blev leveret i varmekasser på fade, som vi selv skulle sætte op. Anretningen fremstod derfor ret kedelig. Man kunne også mærke, at maden havde ligget i kasserne noget tid – hvilket gik ud over friskhed og smag.
Nogle elementer skuffede særligt:
Kyllingespyd og tortillas var tørre.
Oste, pølse og skinke - trist anretning, og trætte råvarer,
Brødet mindede om almindeligt supermarkedsbrød og slet ikke om friskbagt foccacia eller flutes, som man kunne have forventet.
Trods et afbud på fem personer, var mængden af mad lige til resten af selskabet, hvilket også trak ned i helhedsindtrykket.
Konklusion:
En udmærket, men middelmådig tapasoplevelse, som ikke stod mål med den høje pris. Man betaler for en oplevelse, der burde være noget særligt, men ender med noget, der føles som dyr standardcatering.
HJ
Henrik J.
København
·
18. august 2025
Vores oprindelige kok blev forhindret med kort varsel, så vi tog fat i Chefme.dk. Vi sendte menuen og inden for meget kort tid tilbød Rafael at gøre sit bedste for at matche menuen og det lykkedes fuldt ud.
Alle retter smagte fantastisk og var anrettet perfekt. Vi kan til enhver tid anbefale Rafael.
Alle retter smagte fantastisk og var anrettet perfekt. Vi kan til enhver tid anbefale Rafael.
MR
Marie R.
Virum
·
10. august 2025
Vi havde en super god oplevelse med Rafael. Processen med at komme frem til den endelige menu var super fin og med gode forslag frem og tilbage.
Maden var rigtig god.
Maden var rigtig god.
Mød din kok

Rafael S.
73
Anmeldelser
4,91
Bedømmelse
2
År på ChefMe
Kokkeoplysninger
Svarrate: 94 %
Svartid: 2 timer
Mød Rafael S.
Welcome to Catering By Santana – where culinary passion meets over 12 years of experience from kitchens around the world. Whether you dream of an elegant fine dining experience or casual cooking over an open fire, we create flavor experiences that impress and bring people together.
With Chef Rafael at the helm, we combine international culinary traditions with uncompromising quality and creativity. Our goal is to deliver more than just food – we create memorable moments that are talked about long after the last bite.
Let us take care of the food for your next event and give you a dining experience that stands out.
With Chef Rafael at the helm, we combine international culinary traditions with uncompromising quality and creativity. Our goal is to deliver more than just food – we create memorable moments that are talked about long after the last bite.
Let us take care of the food for your next event and give you a dining experience that stands out.
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.