ChefMe

Den grønne Julebuffet

4,98 (35)
2 serveringer
10 - 100 personer

Menuen laves af Anna Guy

4,98 (35)
8 menuer
Medlem siden 2017
Verificeret
Anna Guy

Forord

Til jer der gerne vil holde en semi traditionel julefrokost med grønt fokus.

Menu - 2 serveringer

Buffet
Julefrokost 2023 Lune ting: Tarteletter Med kikærter & Svampe Veggiedeller med Julekrydderier Glaseret selleri med syltede sennepskorn Pålæg: Svampepate med hjemmelavet sylt Cremet Bønnesalat med Asparges & Svampe (ala hønsesalat) Karry Aubergine Ala Karrysild Salater: Salat Af Grønkål, Jordskokker & Mandler Rødkålssalat med Appelsin, Fennikkel & Dild Rødbederåkost med Pære, Persille & Kerner Hjemmelavet Rugbrød Hjemmebagt Franksbrød Smør
Divider
Dessert
Plantebaseret Risalamende med Jordbærsauce & Karameliserede nødder
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.

Kokkens tilvalg

Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.

Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
  • Ovn
  • Køleskab og fryser
  • Kogeplader
Kokken kan medbringe
Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
  • Gryder
  • Pander
Mød Anna Guy
Medlem siden 2017
Verificeret
Svartid: 4 timer
Svarrate: 100 %
Anna Guy
Jeg brænder for at lave mad fra bunden og elsker at lege med grøntsager.

Jeg finder mig bedst til rette i det grønne køkken og finder stor glæde ved konstant at søge at udvikle, samt rykke grænserne for hvilke oplevelser man kan få ud af selv de mest simple grøntsager.

Med hjælp fra både flotte farver og nuancerede smage vil jeg gerne invitere gæsterne ind i det grønne køkken.

Jeg gør alt for at give den bedste service og går gerne den ekstra mil for at kunden får så god en oplevelse som muligt.
Hvis det er sådan at jeg har flere selskaber på samme dag så kan det forekomme at det er en af mine dygtige kokke der kommer ud og serverer maden, dog vil det altid være mig der har produceret den.

Mit speciale er :
Vegansk mad
Vegetarisk mad
Allergivenlig mad

Ses vi ? 🌱😊
Se Anna Guys profil

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.

Omtaler fra kunder

4,98 36 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
4,9
Værdi
5,0
Kommunikation
5,0
Forventning
5,0
Birte ø.
Holte
12 timer siden
Aldrig har jeg fået bedre mad - på højde med Noma… Anna er en fantastisk kok . Der var styr på det hele , og køkken blev efterladt skinnende rent - fantastisk oplevelse. Det er ikke sidste gang. Anna havde tjener med - ligeledes super effektiv og sød . 5 stjerne herfra !!
Birte ø.
Holte
22 dage siden
Fantastisk oplevelse …. Så lækker mad - Noma er vand ved siden af . Har aldrig smagt bedre mad . Kæmpe oplevelse. Alle gæster meget imponeret. Anna var helt fantastisk sød, og hyggede om alle mand. Køkken blev efterladt plet løs. Kan på ingen måde finde noget negativt at sige . Anna bliver helt sikkert vores valg næste gang
HB
Helle B. B.
Brønshøj
6 måneder siden
Fem stjerner og vores bedste anbefalinger til Anna. Anna ankom på klokkeslæt, var forberedt til fingerspidserne og håndterede to gæsters allergier professionelt og tryghedsskabende. Anna leverede sin plantebaserede gourmetmenu så overbevisende, at vores normalt kødspisende gæster brød ud i spontan applaus, da hun kom for at sige farvel. Anna efterlod et ryddet og pletfrit køkken - og vi siger tak for en pragtfuld oplevelse.
TT
Tobias T.
København Nv
6 måneder siden
Vores store ønske var at servere god mad og godt drinks for gæsterne og samtidigt også selv kunne deltage i festen.Det sørgede Anna for og vi fik en super fest.