Skriv til kokken

795 kr. /kuvert

23

Du betaler ikke endnu.

TASTING MENU VINTER

  • 795 kr. /kuvert
  • 7 serveringer
  • 10 - 60 kuverter
(23 omtaler)

Forord

Mine tasting menuer er lavet så der er en til hver årstid, der er lige præcis de råvarer i min verden bedst og kombinationen mellem de tunge og lidt lettere retter gør at man får en fantastisk oplevelse.

Hvis man vælger at kaste sig ud i en tasting menu skal man have tiden til at sidde og hygge om bordet, ved de lidt mindre selskaber kan det anbefales at dække op så tæt på køkkenet som muligt da det godt kan være spændende at følge med i og få alle sanse indtrykkene.

Menuen - 7 serveringer

Forret

Confiteret svinebryst, jomfruhummer, skagenskinke, blomkål og urter

Forret

Varmrøget andebryst med enebær, kastanje, grønkål, tallerkensmækker og brødsauce

Forret

Stegt torsk, selleripuré, sprød sortkål og skummende muslingesauce

Hovedret

Oksemørbrad i trøffelfars og brød, jordskokker, beder, rosenkåls salat og sauce gastrique

Dessert

Udvalg af oste med hjemmesylt og knækbrød

Dessert

Arme riddere, vanilleis, kirsebær og æbler stegt i honning

Dessert

Chokolade, kirsebær, ris a´la mande og rå lakrids i harmoni


Krav til køkkenet

  • Ovn
  • Køl & frys
  • Kogeplader
  • Pander
  • Gryder

Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

  • Kommuniker altid via ChefMe
    For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe.
    Læs mere om vores sikkerhed.
  • Michael er Elite kok
    Elite kokke på ChefMe er kokke som svarer hurtigt og holder et højt niveau over en længere periode.
    Læs mere om Elite kok.

23 omtaler fra kunder

5.0


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning

  • ChristianKøbenhavn S

    Michael lavede fantastisk mad

    Michael lavede fantastisk mad til min 50 års fødselsdag. Gæsterne har rost maden til skyerne. Alt kørte snorlige, det var en stor fornøje... Læs mere
    MereteVærløse

    Perfekt oplevelse

    Michael lavede italiensk buffet til 30 mennesker til min søns funfirmation. Maden var rigtig lækkert og blev rost meget af vores gæster ... Læs mere
  • SarahBrønshøj

    Havebryllup

    Michael lavede en fantastisk 3-retters menu til vores 60 bryllupsgæster. Vi holdt fest i haven og Michael var utrolig fleksibel hvad angi... Læs mere
    FlemmingGlostrup

    Kære Michael. Tak for en pragtfu...

    Kære Michael. Tak for en pragtfuld middag du har lavet til vores guldbryllup. Du blev rost til skyerne af vores 24 gæster.
    Samtidig er d... Læs mere
Læs alle 23 omtaler

Om kokken Michael Brøndby - Medlem siden September 2016

  • Elite kokk
  • Verificeret
  • 12 menuer

Svartid: 26 timer
Svarprocent: 96%

Jeg hedder Michael Nyenstad og er 40 år. Jeg har arbejdet proffesionelt med mad i lidt over tyve år. Jeg har en stor forkærlighed for det Franske og Italienske køkken, i særdeleshed de Franske teknikker og den Italienske enkelthed tiltaler mig. Det kombineret med de råvarer som vi har her i Norden, som efter min mening er nogle af verdens bedste, gør for mig den fulendte ret eller menu. I er selvfølgelig meget velkommen til at kigge rundt i mine menuer og selv sammensætte ud fra hvad i kunne tænke jer til jeres fest. Alt i mine menuer er selvfølgelig lavet fra bunden og med udgangspunkt i bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd.

Se Michaels profil