ChefMe

Forår og sommer

4,91 (80)
3 serveringer
15 - 60 personer
Forår og sommer
Forår og sommer
Forår og sommer

Menuen laves af Michael N.

4,91 (80)
12 menuer
Medlem siden 2016
Verificeret
Michael N.
Michael N.

Menuen laves af Michael N.

Medlem siden 2016

Forord

I denne menu kommer jeg med flere forslag til både forretter, hovedretter og desserter. Meningen er i selv vælger den ret der passer til jeres smag og på den måde sammensætter den perfekte menu for jer.

Prisen er sat ud fra en 3 retters menu, men man kan sagtens vælge flere forretter og desserter og på den måde få en tasting menu på 5,6 eller 7 retter også udregner jeg en pris alt afhængig af hvor mange og hvilke retter i vælger.

Hvis i ønsker kan jeg også være behjælpelig med vine der passer til jeres menu.

Menu - 3 serveringer

Forret
#1 Rimmet makrel med grønne asparges, hjertesalat, tallerkensmækker og mormordressing #2 Stegt jomfruhummer med lardo, hindbær, ærter og ærteskud #3 Stenbiderrogn med nye kartofler, rygeost, radiser, chips og urter #4 Rørt kalvetatar med pocheret æggeblomme, sprøde løg, rødbedepure og karse #5 Oksecarpaccio med basilikumspesto, sommerløg, ristede mandler og spæde salater
Divider
Hovedret
#1 Kalvefilet med stegte hvide asparges, sprød panchetta, blomkålspuré, ærter og ærteskud #2 Dyrefilet stegt med enebær, sommerkål, kantareller, vildtsauce med sennep og fuglegræs #3 Bornholmsk unghane med ramsløg, rabarber, nye kartofler, sprød peberbacon og skvalderkål #4 Oksemørbrad med sprøde nye kartofler, ærter francaise, portobello og bearnaise
Divider
Dessert
#1 Udvalg af oste med vindruer i estragon og citron syltede mandler #2 Panna cotta med jordbær og rabarber ( En moderne rødgrød med fløde ) #3 Sommerbær med hvid chokolade, sødskærm, lavendel granite og sprøde kniplinger #4 Jordbærmazarin med iskold jordbærsuppe, basilikums sorbet og sprød tuielle #5 Gateau marcel med rom/chili syltet ananas, bær og chokolade spåner
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.

Kokkens tilvalg

Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.

Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
  • Ovn
  • Kogeplader
  • Pander
  • Gryder
Mød Michael N.
Medlem siden 2016
Verificeret
Svartid: 3 timer
Svarrate: 100 %
Michael N.
Jeg hedder Michael Nyenstad og har arbejdet professionelt med mad i mere end 30 år.
Alt hvad jeg laver er med stor respekt for råvaren og sæsonen. Min stil bærer nok også præg af mine år i Frankrig og Italien. Smagen er i højsædet og jeg bestræber mig på at holde mine tallerkner enkle og smukke.
Da vi har rigtig travlt og ofte har mere end et selskab, kan i godt komme ud for det ikke er mig selv der kommer på dagen men en af mine kokke - det vil dog altid være mig der har forberedt maden.
Håber vi ses!

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.

Omtaler fra kunder

4,91 80 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
4,9
Værdi
4,9
Kommunikation
4,9
Forventning
4,9
JA
Josephine A.
København K
3 måneder siden
Michael lavede mad til et mindre team-arrangement til 13 kuverter, hvor vi fik en lækker treretters menu afstemt efter sæson. Alle retter var flot anrettet og var en luksus selv at kunne sidde og slappe af i selskabet mens Michael havde gang i køkkenent. Efter endt service var alt ryddet pænt op og fyldt i opvaskeren. Deruover var Michael meget behagelig, nem at tale med op mod eventen og generelt pålidelig. Vil helt sikkert anbefale Michael.
ML
Michael L.
Roskilde
4 måneder siden
Kan ikke rose Michael nok for virkelig lækker mad, klar kommunikation, og styr på alt. Det er 2. gang han kokkererer hos os og det overgår altid vores forventninger.
TS
Tina S.
Rødovre
4 måneder siden
Michael leverede en virkelig dejlig tre-retters menu til mine 20 gæster, alle syntes at det havde været meget lækkert, hver ret blev præsenteret, så alle vidste hvad der var på tallerkenen. Judith var med som tjener og sørgede for at serveringen spillede, og for at der efterfølgende var ryddet til at fortsætte festen.
HP
Helle P.
Brøndby Strand
5 måneder siden
Tak for I gjorde vores fest så fantastisk Skøn mad