Kød-fri gourmet
4,94 (8)
3 serveringer
1 - 100 personer
Menuen laves af Pasquale D.
4,94 (8)
3 menuer
Medlem siden 2023
Verificeret
Forord
En menu med stor respekt på vores verden med meget lav co2 forbrug uden mister fokus på smage
Menu - 3 serveringer
Forret
Butterdejstæerte med asparges, ricotta creme, friske danske jordbær og balsamico glace
Hovedret
Pocheret æg med asparges og hollandaise sauce
Dessert
Mousse au hvid choxolat med hindbær
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
Kokken har ingen særlige krav til køkkenet
Kokken kan medbringe
Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
- Tallerkener
- Glas
- Bestik
- Spisepinde
- Servietter
- Dug
- Gryder
- Pander
Hej,
Jeg håber, du har det godt! Mit navn er Pasquale, og jeg er en italiensk uddannet kok på 38 år med hele 20 års erfaring inden for madverdenen. Jeg brænder virkelig for at skabe kulinariske oplevelser, hvor smag og visuel præsentation går hånd i hånd.
Min passion for madlavning går ud over bare at lave velsmagende retter. Jeg lægger stor vægt på brugen af økologiske råvarer og stræber efter at minimere mit CO2-aftryk. Det er vigtigt for mig at skabe lækre måltider, der ikke kun forkæler smagsløgene men også respekterer vores miljø.
Jeg ser frem til muligheden for at bringe min kulinariske ekspertise og dedikation til bæredygtighed ind i dit næste arrangement. Lad os sammen skabe en uforglemmelig madoplevelse!
Med venlig hilsen,
Pasquale
Jeg håber, du har det godt! Mit navn er Pasquale, og jeg er en italiensk uddannet kok på 38 år med hele 20 års erfaring inden for madverdenen. Jeg brænder virkelig for at skabe kulinariske oplevelser, hvor smag og visuel præsentation går hånd i hånd.
Min passion for madlavning går ud over bare at lave velsmagende retter. Jeg lægger stor vægt på brugen af økologiske råvarer og stræber efter at minimere mit CO2-aftryk. Det er vigtigt for mig at skabe lækre måltider, der ikke kun forkæler smagsløgene men også respekterer vores miljø.
Jeg ser frem til muligheden for at bringe min kulinariske ekspertise og dedikation til bæredygtighed ind i dit næste arrangement. Lad os sammen skabe en uforglemmelig madoplevelse!
Med venlig hilsen,
Pasquale
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
Omtaler fra kunder
4,94 • 8 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
4,9
Værdi
5,0
Kommunikation
5,0
Forventning
4,9
AW
Anne W.
Klampenborg
2 måneder siden
Pasquale er sød og behagelig og laver yderst smagfuld mad. Han serverede en lækker 3-rettere middag og forlød køkkenet helt opryddet/rengjort. Stor anbefaling herfra!
LR
Ludvig R. N.
Hellebæk
3 måneder siden
Vi er en familie på 9 som fik fornøjelsen af Pasquale som privat kok til en italiensk inspireret middag af 3 serveringer. Pasquale levede op til alle forventninger og leverede det lækreste måltid med hjemmelavet kvalitet mad. Det var så lækkert, og Pasquale var top professionel og introducerede alle retter samt skabte en super god stemning. Kan varmt anbefale Pasquale
AA
Amina A.
Vedbæk
3 måneder siden
Pålidelig og velforberedt kok der lavede maden til et 25 personers selskab. Alt i alt en dejlig oplevelse med rigtig lækker mad, kokken var kreativ og venlig.
JT
Jeanette T.
Rungsted Kyst
6 måneder siden
Pasquale lavede mad til vores familiemiddag i vores nye hus og alt levede op til forventningerne. Pasquale var både god til at hjælpe med at sammensætte menuen, yderst fleksibel og selv da vi samme aften opdager at vi har talt 2 for lidt sørger Pasquale for at redde det så det ikke anes - han har nemlig rigeligt mad med som han sagde. Alt smagte godt og Pasquale var med til at gøre stemningen lidt ekstra hyggelig.