Menuen laves af Naturkokken
16 - 60 personer
4 serveringer
Medlem siden 2016
Forord
Fælles gennemgang af bålteknikker. Der demonstreres hvorledes man ved teori og erfaring, kan styre ilden. Der bages pandekager og ristes kaffe.
Derefter en gennemgang og demonstration af teknikkerne der skal bruges til aftenens mad. Opdeling i grupper, der ud fra opskrifter laver de forskellige retter. Der laves forret, hovedret, og dessert.
1
Snack
Pandekager med vild mynte og kompot af årstidens frugt. Hertil friskristet kaffe.
2
Forret
Røget andebryst, med butternut og æble, ristet brød og valnødder.
3
Hovedret
Brisket af okse, marineret med gråbynke.
Portugisiske kartofler, med oliven og vild merian
Spidskålscruditee med æbler og urter.
4
Dessert
Nordisk Kheer - med ristet nødder og tørret frugt.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kokken har ingen særlige krav til køkkenet