Bål, udeliv og gastronomiske oplevelser
5,00 (1)
4 serveringer
16 - 60 personer
Menuen laves af Naturkokken
5,00 (1)
3 menuer
Medlem siden 2016
Verificeret
Forord
Fælles gennemgang af bålteknikker. Der demonstreres hvorledes man ved teori og erfaring, kan styre ilden. Der bages pandekager og ristes kaffe.
Derefter en gennemgang og demonstration af teknikkerne der skal bruges til aftenens mad. Opdeling i grupper, der ud fra opskrifter laver de forskellige retter. Der laves forret, hovedret, og dessert.
Derefter en gennemgang og demonstration af teknikkerne der skal bruges til aftenens mad. Opdeling i grupper, der ud fra opskrifter laver de forskellige retter. Der laves forret, hovedret, og dessert.
Menu - 4 serveringer
Snack
Pandekager med vild mynte og kompot af årstidens frugt. Hertil friskristet kaffe.
Forret
Røget andebryst, med butternut og æble, ristet brød og valnødder.
Hovedret
Brisket af okse, marineret med gråbynke.
Portugisiske kartofler, med oliven og vild merian
Spidskålscruditee med æbler og urter.
Dessert
Nordisk Kheer - med ristet nødder og tørret frugt.
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
Kokken har ingen særlige krav til køkkenet
Jeg leverer kogekunst i det fri med fokus på velsmag, herunder gastronomiske oplevelser for personer, grupper og firmaer, der ønsker en fælles oplevelse i naturen.
Frit legende i feltet mellem det nye nordiske køkken og det traditionelle franske buffet-køkken, arbejdes der med vilde urter og gode råvarer.
Bålet er omdrejningspunktet for den kreative proces, der munder ud i unikke, gastronomiske oplevelser.
Frit legende i feltet mellem det nye nordiske køkken og det traditionelle franske buffet-køkken, arbejdes der med vilde urter og gode råvarer.
Bålet er omdrejningspunktet for den kreative proces, der munder ud i unikke, gastronomiske oplevelser.
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
Omtaler fra kunder
5,00 • 1 omtale
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
5,0
Værdi
5,0
Kommunikation
5,0
Forventning
5,0
AC
Anders C.
Slagelse
7 år siden
Det var første gang vi skulle prøve denne slags "event/mad", men hold da op hvor var det bare fedt! Alt spillede og alt fungerede 100 %. Dejligt at Sander medbragte ALT og jeg mener ALT! Maden var skøn og anderledes ift. til hvad du normalt selv vil lave.