Menuen laves af Anna Guy
Medlem siden 2017
De 10 % bedst rangerede kokke
Denne kok er højt rangeret baseret på gæsternes omtaler og kokkens pålidelighed.
Værterne elsker oplevelsen
10 ud af 10 værter ville anbefale Anna Guy til venner og familie.
Fantastisk madoplevelse
Værter elsker Anna Guy.’s smagfulde retter og imponerende præsentation.
Forord
Denne menu er til jer der elsker hyggen ved at sidde sammen om en masse dele mad.
Her er en variation af grøntsager tilberedt på forskellige måder, dips i alverdens afskygninger, serveret med brød og lige til at nyde.
Menu - 1 servering
Buffet
Veggiedeller
Grillede Peberfrugter
Tomater, hvidløg og basilikum
Friterede jordskokker
Hummus med Bagte rodfrugter
Økologiske Oliven
Fetaost med persille
Saltristede Nødder
Oliventappenade
Pesto
Artiskokcreme
Urtesmør
2 slags brød
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Kokken har ingen særlige krav til køkkenet
Jeg brænder for at lave mad fra bunden og elsker at lege med grøntsager.
Jeg finder mig bedst til rette i det grønne køkken og finder stor glæde ved konstant at søge at udvikle, samt rykke grænserne for hvilke oplevelser man kan få ud af selv de mest simple grøntsager.
Med hjælp fra både flotte farver og nuancerede smage vil jeg gerne invitere gæsterne ind i det grønne køkken.
Jeg gør alt for at give den bedste service og går gerne den ekstra mil for at kunden får så god en oplevelse som muligt.
Hvis det er sådan at jeg har flere selskaber på samme dag så kan det forekomme at det er en af mine dygtige kokke der kommer ud og serverer maden, dog vil det altid være mig der har produceret den.
Mit speciale er :
Vegansk mad
Vegetarisk mad
Allergivenlig mad
Ses vi ? 🌱😊
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under
Hjælp Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på
93 40 40 10 eller skriv til os på
kontakt@chefme.dk Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.