Denne kok er højt rangeret baseret på gæsternes omtaler og kokkens pålidelighed.
Erfaring fra Michelin-restauranter
Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.
Fantastisk kommunikation
Værter roser Ghostchef for hurtige svar og god kommunikation.
Forord
Super lækker påskefrokost som kører som en sharefood på bordene, dette gør middagen ekstra autentisk og festlig.
vores varer er nøje udvalgte fra lokale leverandører, og vi prøver så vidt at arbejde ud fra jord til bord konceptet.
Menu - 4 serveringer
Buffet
Det Kolde bord:
Det kolde bord:
Hjemmebagt lyst og rubrød med mel fra mejnertsmølle
Smør og fedt fra egnen.
hjemme Stegte sennepssild i lage m. rødløg.
Hvide sild i cremefraiche og radiser.
Rørt skaldyrsalat på syrlig mayo toppet med stenbidderrogn
Koldroget laks m. urtecream
Lun fiskedelle af torsk m. grov Remo
Hønsesalat m. ristede kejserhatte og karse.
Smilende æg og søkogterejer m. rørt mayo og Dild.
Buffet
Sprød ribbensteg m. agurksalat
leverpostej m. svampe og sprød bacon.
Små gourmetpølser m. stuvet kål
Braiseret lam m. cremede harico verts, og myntecream.
Mellemret
3 slags ost fra nær og fjærn m. knækbrød og tilbehør
Dessert
Citronfromage m. confiteret citron, creme chantaly og brændt hvid chokolade
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
Ovn
Køleskab og fryser
Kogeplader
Kokken kan medbringe
Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
Tallerkener
Glas
Bestik
Spisepinde
Servietter
Dug
Gryder
Pander
Mød Ghostchef
Medlem siden 2021
Verificeret
7 menuer
Svartid:en dag
Svarrate:78 %
hej.
vi er 2 kokke og vi hedder Aykut og casper.
vi har arbejdet på steder som bla. Dragsholmslot, Salon Cph (røde claus), kurhotel skodsborg og mange flere. vi er 2 unge passionerede kokke som både kan lave fine dinig og en hyggelig grillbuffet til alle slags selskaber.
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
600 kr.
kuvert
4,71 (36)
600 kr.
kuvert
4,71 (36)
Top-rated kokke 4.98 ud af 5
100.000+ gæster tager ikke fejl
Gratis afbestilling
Fuld refundering op til 6 dage før dit selskab
Ingen binding
Du betaler først efter dialog med kokken og bekræftelsen af kokkens tilbud
Omtaler fra kunder
4,71•36 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
4,7
Værdi
4,7
Kommunikation
4,8
Forventning
4,7
MS
Morten S.
Vanløse
8. april 2025
Jeg havde Ghostchef ude til min 40 års fødselsdags fest. Jeg havde nogle ændringer til den valgte menu, og det var Ghostchef helt med på. Al maden var super velsmagende, og folk var vilde med det hele. Og efter vi havde spist var køkkenet komplet ordnet og rent (næsten pænere end da han ankom)🙂. Kæmpe anbefaling herfra.
NS
Nicholas S.
København
12. marts 2025
Super arrangement. Maden var fantastisk og alt var som forventet. Stor anbefaling herfra
ML
Mogens L.
Solrød
6. december 2024
God og klassisk julefrokost. Dog manglede der 2 vegetar menuer, kokken gjorde dog, hvad han kunne for at finde en løsning.
JJ
Jakob J. L. J.
Rødovre
10. november 2024
Tusind tak for jeres indsats til min 50 års fødselsdag. Fantastisk mad og super eksekveres. Jeg har fået tilbagemeldinger fra de fleste gæster, og der er kun ros herfra👌👍