Luksus Selskabsmenu, sammensæt efter egne ønsker
4,78 (16)
7 serveringer
30 - 100 personer
Menuen laves af Jonas B.
4,78 (16)
9 menuer
Medlem siden 2022
Verificeret
Forord
Her har i mulighed for selv at sammensætte jeres menu eller lade jer inspirere, hvor vi sammen kan tilrettelægge den menu som i drømmer om.
Alt laves med omhyggelighed, med godt håndværk og fokus på den gode smag og at præsentation er så indbydende som muligt, Udplukket på denne side læner sig op af de mere traditionelle selskabs menuer, hvor smagen favner mere bredt og hvor der er noget for en enhver smag.
Retterne er et overordnet forslag, og som suppleres af passende grøntsager, frugt, bær eller urter som er i sæson når i skal afholde jeres selskab.
Priserne står under de enkelte retter og er pr. kuvert. og så er det op til jer om det skal være 1, 2, 3, 4 eller 5 retter:)
Alt laves med omhyggelighed, med godt håndværk og fokus på den gode smag og at præsentation er så indbydende som muligt, Udplukket på denne side læner sig op af de mere traditionelle selskabs menuer, hvor smagen favner mere bredt og hvor der er noget for en enhver smag.
Retterne er et overordnet forslag, og som suppleres af passende grøntsager, frugt, bær eller urter som er i sæson når i skal afholde jeres selskab.
Priserne står under de enkelte retter og er pr. kuvert. og så er det op til jer om det skal være 1, 2, 3, 4 eller 5 retter:)
Menu - 7 serveringer
Snack
Blandede Sprøde snacks med dip 30,-
Gourmet oliven 30,-
Lange chips af fermenteret kartoffel med persille dip 20,-
Små tærter med røget makrel, ørredrogn, blomster og syrnet fløde 20,-
Sprøde rosette vafler med små rejer, citrus og salte rogn 50,-
tilvalg af caviar +100,-
Nordisk takoyaki (oprindeligt japansk æbleskive) med jomfruhummer, hjertesalats kimchi og katsobushi 60,-
3 snack serveringer sammensat af mig og vil være en overraskelse på dagen 100,-
Forret
Nænsomt tilberedt kulmule med ramsløgs creme og cremet baksskulds sauce 130,-
Håndpillede rejer med citrus mayo, sprøde surdejs croutoner og karse 130,-
Jomfru hummer bisque med sæsonens bagte fisk, med porre og fennikel 120,-
- Tilvalg af 1/1 stegt hummerhale 120,- eller 1/2 stegt hummerhale 70,-
Carpaccio af oksemørbrad med kartoffel aioli, purløg, revet trøffel og permesan samt nicoise oliven 130,-
Sæson:
Brændte hvideasparges med rømørejer, dansk skinke og østers creme med sauce blanquette 150,-
Legeret Svampe suppe med sæsonens stegte svampe med purløg og kyllinge souffle boller med morkler 150,-
Mellemret
Mellem retter kan også laves større som forret eller mindre til appetizers hvis dette ønskes.
Tatar af oksemørbrad med svampe creme, sprød tuille og revet trøffel 80,-
Østers og hovedsalat med ristede cashewnødder og peberrodsskum 70,-
Dumplings med jomfruhummer og frilandsgris med unghane consomme 80,-
Rørt taskekrabbe salat med agurk og søsalat 70,-
Røget makrel i surdejs pandekage med ørredrogn 55,-
Sæson:
Rå lamme filet med østers og ramsløgs creme 80,-
Små nye kartofler med luftig rygeost og sprød kyllingeskind 75,-
Svampe toast - sæsonens stuvede vilde svampe på bagt brioche brød 95,-
Hovedret
Farseret Skovkylling med ramsløg og estragon, smør dampet kål og kraftig sky tilsmagt med fed creme fraich og urter 210,-
Kalvemørbrad i svampe skorpe med ragout af tørrede efterårs svampe og smør stuvede porre og persille 285,-
Rosa stegt okse bavette med kartoffel muille fuille og bagte løg samt sauce med grønne peberkorn 255,-
Bagt torskefisk med selleri, persille og sauce mousseline samt kartofler med grov sennep og purløg 210,-
Buffet
Hovedretter som buffet eller 'social dining' hvor små anretninger sættes på bordet til deling 220,-
Forår:
Farseret skovkylling med glaserede løg og gulerødder
Stuvede østershatte
Hjerte salat med 'cæsar' dressing og surdejs croutoner
Små tærter med porre, brocoli og cremet hvid ost
Smør bagte Blandede rødder med honning og persille
Kartoffel dauphines med parmesan
Sommer:
Glaserede spoleben med 'korean BBQ' og sommerkål
Smør sauterede grønne og hvide asparges krydret med peberbacon
Små tærter med squash, porre og frisk ost,
Små kartofler i krydderurte vinaigrette,
Små grønne salater med mormor dressing
Efterår:
Braiserede kalvekæber med bagte rødbeder og løg
Saltbagt selleri med miso og ristet sesam
Smør bagte kartofler med timian, capers og brunet smør
Blandet dampet kål vendt med frisk yoghurt dressing med purløg
Små tærter med sensommerens tomater og grønne løg samt ravost
Vinter:
Langtidsstegt okse cuvette og selleri creme
Sauce med svampe og grønne peberkorn
Rødbeder i korean BBQ
Små kartoffel tærter med krystal ost
Bagt Græskar med saltede cashew nødder og løg
Vinter kål i krydret coleslaw dressing
Dessert
Hvidchokolade og vanilie parfait med sprøde æbler og salt karamel 110,-
Chokolade mousse på mørk valrhona chokolade med havsalt og sprød malt krokant 110,-
Gateu Marcel med sæsonens bær og vanilie is 125,-
Pære belle helene - pocheret pære med vanilie is, ruby chokolade creme og salt karamel 110,-
sæson:
Rabarber trifli - Søde og sprøde rabarber med friskost creme og crumble 95,-
Friske sukker marinerede jordbær med let pisket fløde, blomster og sprød marengs 110,-
Bagte blommer med marcipan citron verbena 110,-
Buffet
Natmad
Gourmet hotdogs - den klassiske med alt hjemmelavet tilbehør, brioche brød og kødfyldte saftige pølser fra nørre søby slagteren
65,- pr. stk.
Charcutteri bræt - Blandede gode pølser og skinker, pate, oliven grillede artiskokker osv, med hjemmebagt surdejs brød 150,-
Høns i asparges - Plukket skovkylling i asparges veloute 55,- pr. stk
Fransk løgsuppe - med sprøde oste brød 75,-
Mini croisanter med 3 slags fyld - hjemmelavet reje, hønse og skinke salat 150,-
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Kogeplader
- Pander
- Gryder
Kokken kan medbringe
Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
- Tallerkener
- Glas
- Bestik
- Gryder
- Pander
Velkommen til mit madunivers,
Hvor der er en kreativitet og legesyg tilgang til madlavning, og hvor de klassiske dyder til tilberedning og håndtering af råvare holdes i hævd, og smagen er i fokus sammen med indbydende præsentationer.
Jeg kan tilbyde jer 20 års erfaring rundt i det danske, ny nordiske og sæsonbetonede køkken, hvor forkærligheden især er på de bedste danske råvare, sæsonerne, samt vilde svampe og urter. Alle menuer er vejledende, og hvis i har andre ønsker så kom endelig med dem, og så ser vi om det ikke kan finde frem til lige præcis den løsning der passer jer. Du kan se mere på instagram på profilen @foodbybendtsen. Til sidst, mange tak fordi i tog jer tid til at kigge forbi på min side, og håber jeg har kunnet bidrage med lidt inspiration til jeres næste arrangement.
Med venlig hilsen Jonas
Hvor der er en kreativitet og legesyg tilgang til madlavning, og hvor de klassiske dyder til tilberedning og håndtering af råvare holdes i hævd, og smagen er i fokus sammen med indbydende præsentationer.
Jeg kan tilbyde jer 20 års erfaring rundt i det danske, ny nordiske og sæsonbetonede køkken, hvor forkærligheden især er på de bedste danske råvare, sæsonerne, samt vilde svampe og urter. Alle menuer er vejledende, og hvis i har andre ønsker så kom endelig med dem, og så ser vi om det ikke kan finde frem til lige præcis den løsning der passer jer. Du kan se mere på instagram på profilen @foodbybendtsen. Til sidst, mange tak fordi i tog jer tid til at kigge forbi på min side, og håber jeg har kunnet bidrage med lidt inspiration til jeres næste arrangement.
Med venlig hilsen Jonas
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
Omtaler fra kunder
4,78 • 16 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
4,9
Værdi
4,8
Kommunikation
5,0
Forventning
4,8
CP
Carsten P.
Billund
8 måneder siden
Vi havde en dejlig aften med fantastisk mad og vin der matchede hinanden. Stor tak til Jonas& Nikolaj
TI
Tina I.
Århus C
et år siden
Jonas lavede mad til et selskab på 10. En overraskelse til en 60 års fødselar. Han får den varmeste anbefaling herfra. Maden var super lækker og smukt anrettet. Køkkenet var ryddet op inden gik. Alt i alt en super oplevelse.
KD
Kristian D.
Børkop
et år siden
Det levede ikke op til forventningerne, vi havde regnet med Jonas var der længere tid. Det var som om det hele skulle gå meget stærkt. Var der Max 1-1,5 time og så var han hurtigt videre og vi måtte selv stå for resten.
CS
Christina S.
Aarhus
et år siden
Jonas var ude og lave mad til vores bryllup og vi kunne ikke være gladere. Kommunikationen var god hele vejen igennem, og maden rigtig rigtig lækker og fik meget ros af vores gæster. Vi kan varmt anbefale Jonas, hvis man skal have lavet god mad til et arrangement!