Her har i mulighed for selv at sammensætte jeres menu eller lade jer inspirere, hvor vi sammen kan tilrettelægge den menu som i drømmer om.
Alt laves med omhyggelighed, med godt håndværk og fokus på den gode smag og at præsentation er så indbydende som muligt, Udplukket på denne side læner sig op af de mere traditionelle selskabs menuer, hvor smagen favner mere bredt og hvor der er noget for en enhver smag.
Retterne er et overordnet forslag, og som suppleres af passende grøntsager, frugt, bær eller urter som er i sæson når i skal afholde jeres selskab.
Priserne står under de enkelte retter og er pr. kuvert. og så er det op til jer om det skal være 1, 2, 3, 4 eller 5 retter:)
Snack
Blandede Sprøde snacks med dip 30,-
Gourmet oliven 30,-
Lange chips af fermenteret kartoffel med persille dip 20,-
Små tærter med røget makrel, ørredrogn, blomster og syrnet fløde 20,-
Sprøde rosette vafler med små rejer, citrus og salte rogn 50,-
tilvalg af caviar +100,-
Nordisk takoyaki (oprindeligt japansk æbleskive) med jomfruhummer, hjertesalats kimchi og katsobushi 60,-
3 snack serveringer sammensat af mig og vil være en overraskelse på dagen 100,-

Forret
Nænsomt tilberedt kulmule med ramsløgs creme og cremet baksskulds sauce 130,-
Håndpillede rejer med citrus mayo, sprøde surdejs croutoner og karse 130,-
Jomfru hummer bisque med sæsonens bagte fisk, med porre og fennikel 120,-
- Tilvalg af 1/1 stegt hummerhale 120,- eller 1/2 stegt hummerhale 70,-
Carpaccio af oksemørbrad med kartoffel aioli, purløg, revet trøffel og permesan samt nicoise oliven 130,-
Sæson:
Brændte hvideasparges med rømørejer, dansk skinke og østers creme med sauce blanquette 150,-
Legeret Svampe suppe med sæsonens stegte svampe med purløg og kyllinge souffle boller med morkler 150,-

Mellemret
Mellem retter kan også laves større som forret eller mindre til appetizers hvis dette ønskes.
Tatar af oksemørbrad med svampe creme, sprød tuille og revet trøffel 80,-
Østers og hovedsalat med ristede cashewnødder og peberrodsskum 70,-
Dumplings med jomfruhummer og frilandsgris med unghane consomme 80,-
Rørt taskekrabbe salat med agurk og søsalat 70,-
Røget makrel i surdejs pandekage med ørredrogn 55,-
Sæson:
Rå lamme filet med østers og ramsløgs creme 80,-
Små nye kartofler med luftig rygeost og sprød kyllingeskind 75,-
Svampe toast - sæsonens stuvede vilde svampe på bagt brioche brød 95,-

Hovedret
Farseret Skovkylling med ramsløg og estragon, smør dampet kål og kraftig sky tilsmagt med fed creme fraich og urter 210,-
Kalvemørbrad i svampe skorpe med ragout af tørrede efterårs svampe og smør stuvede porre og persille 285,-
Rosa stegt okse bavette med kartoffel muille fuille og bagte løg samt sauce med grønne peberkorn 255,-
Bagt torskefisk med selleri, persille og sauce mousseline samt kartofler med grov sennep og purløg 210,-

Buffet
Hovedretter som buffet eller 'social dining' hvor små anretninger sættes på bordet til deling 220,-
Forår:
Farseret skovkylling med glaserede løg og gulerødder
Stuvede østershatte
Hjerte salat med 'cæsar' dressing og surdejs croutoner
Små tærter med porre, brocoli og cremet hvid ost
Smør bagte Blandede rødder med honning og persille
Kartoffel dauphines med parmesan
Sommer:
Glaserede spoleben med 'korean BBQ' og sommerkål
Smør sauterede grønne og hvide asparges krydret med peberbacon
Små tærter med squash, porre og frisk ost,
Små kartofler i krydderurte vinaigrette,
Små grønne salater med mormor dressing
Efterår:
Braiserede kalvekæber med bagte rødbeder og løg
Saltbagt selleri med miso og ristet sesam
Smør bagte kartofler med timian, capers og brunet smør
Blandet dampet kål vendt med frisk yoghurt dressing med purløg
Små tærter med sensommerens tomater og grønne løg samt ravost
Vinter:
Langtidsstegt okse cuvette og selleri creme
Sauce med svampe og grønne peberkorn
Rødbeder i korean BBQ
Små kartoffel tærter med krystal ost
Bagt Græskar med saltede cashew nødder og løg
Vinter kål i krydret coleslaw dressing

Dessert
Hvidchokolade og vanilie parfait med sprøde æbler og salt karamel 110,-
Chokolade mousse på mørk valrhona chokolade med havsalt og sprød malt krokant 110,-
Gateu Marcel med sæsonens bær og vanilie is 125,-
Pære belle helene - pocheret pære med vanilie is, ruby chokolade creme og salt karamel 110,-
sæson:
Rabarber trifli - Søde og sprøde rabarber med friskost creme og crumble 95,-
Friske sukker marinerede jordbær med let pisket fløde, blomster og sprød marengs 110,-
Bagte blommer med marcipan citron verbena 110,-
Buffet
Natmad
Gourmet hotdogs - den klassiske med alt hjemmelavet tilbehør, brioche brød og kødfyldte saftige pølser fra nørre søby slagteren
65,- pr. stk.
Charcutteri bræt - Blandede gode pølser og skinker, pate, oliven grillede artiskokker osv, med hjemmebagt surdejs brød 150,-
Høns i asparges - Plukket skovkylling i asparges veloute 55,- pr. stk
Fransk løgsuppe - med sprøde oste brød 75,-
Mini croisanter med 3 slags fyld - hjemmelavet reje, hønse og skinke salat 150,-
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.