Menuen laves af Jonas B.
Medlem siden 2022
Værterne elsker oplevelsen
9 ud af 10 værter ville anbefale Jonas B. til venner og familie.
Fantastisk madoplevelse
Værter elsker Jonas B..’s smagfulde retter og imponerende præsentation.
Fantastisk kommunikation
Værter roser Jonas B. for hurtige svar og god kommunikation.
Forord
Læn jer tilbage og nyd hinanden og jeres gæsters selskab, og lad trygt mig sørge for jer og jeres gæster.
Lad jer forkæle og overraske af af hvad sæsonen bringer fra marken samt vilde urter og svampe, frisk fisk og skalddyr fra kutteren. Hvis i har særlige ønsker eller andet så finder vi også ud af det.
Har i brug for hjælp til vin kan dette også klares.
Prisen er fra 1100,- pr. kuvert
Menuen er vejledende
For alle arrangementer udenfor Aarhus lægges der et kørsels gebyr på, som starter ved 500,- og opefter alt efter hvor i landet jeres selskab skal afholdes.
For selskaber under 10 kuverter pålægges der et start gebyr,
Send en anmodning for yderligere information:)
Med venlig hilsen Jonas
Menu - 7 serveringer
Snack
Sprød kartoffel cracker med løvstikke
Sprød vaffel med fed creme fraiche citrus og salte rogn
(tilvalg af caviar +100,- pr kuvert)
Dumpling med jomfruhummer og bouillion
Nordisk Takoyaki med fermenteret kartoffel og kimchi
Mellemret
okse tatar med svampe creme og nordiske capers
Forret
kuller med sort kål og sauce blanquette
Mellemret
Fyldte og glaserede kyllingevinger med estragon
Hovedret
Smør møre kalvekæber med trøffel, pommes alligote, rødbeder og røg
Dessert
Hvid chokolade creme med fåre yoghurt, agurk, dild og caviar
Dessert
Chokolade mousse på valrhona chokolade med havsalt, oliven olie og sprød bitter sød kakao
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Kogeplader
- Pander
- Gryder
- Tallerkener
- Bestik
- Gryder
- Pander
Velkommen til mit madunivers,
Hvor der er en kreativitet og legesyg tilgang til madlavning, og hvor de klassiske dyder til tilberedning og håndtering af råvare holdes i hævd, og smagen er i fokus sammen med indbydende præsentationer.
Jeg kan tilbyde jer 20 års erfaring rundt i det danske, ny nordiske og sæsonbetonede køkken, hvor forkærligheden især er på de bedste danske råvare, sæsonerne, samt vilde svampe og urter. Alle menuer er vejledende, og hvis i har andre ønsker så kom endelig med dem, og så ser vi om det ikke kan finde frem til lige præcis den løsning der passer jer. Du kan se mere på instagram på profilen @foodbybendtsen. Til sidst, mange tak fordi i tog jer tid til at kigge forbi på min side, og håber jeg har kunnet bidrage med lidt inspiration til jeres næste arrangement.
Med venlig hilsen Jonas
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under
Hjælp Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på
93 40 40 10 eller skriv til os på
kontakt@chefme.dk Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.