Menuen laves af Nikolaj S.
4 - 100 personer
7 serveringer
Medlem siden 2022
Forord
sæson baseret menu, af økologiske råvare.
2
Forret
Jomfruhummer - yuzu - hibiscus
3
Forret
Makrel - ponzu - surdejsemulsion - æble - peberrod
4
Hovedret
Okse culotte - svampe - blanquette sauce
5
Dessert
Vanilje is - oliven olie . caviar
6
Dessert
Æble - karamel - nødder
7
Dessert
petit four til kaffen. kan variere.
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Kogeplader