SKØDESLØS ELEGANCE

SKØDESLØS ELEGANCE

Menuen laves af Sebastian P.

20 - 100 personer
7 serveringer
Medlem siden 2022
Ny ·
Sebastian P.

Forord

Menuen bærer sig skødesløst elegant, med sæsonens råvarer, masser af vildt, økologisk godt fodret svin og okse, fisk og skaldyr bliver vi budt til bords for at opleve ægte velsmag, med håndværk fra både gamle og nye dage gør vi os umage for at levere saftigt tilberedt, sprødt stegt og nænsomt pocherede ingredienser på jeres tallerken. Vi bruger primært skandinaviske, franske og italienske råvarer da det er vores opvækst og ser os derfor ikke bundet af gamle normer men skaber i stedet vores egne værdier og kultur for hvad fine dining er.

vi elsker at lave mad og nyder at yde god service for at se jer slappe af i vores univers en enkelt aften.

velkommen til

Skødesløs Elegance

Menu

7 serveringer
1
Snack
sesam grisini m. hvid trøffel creme, tørret dild & urt
2
Snack
østers m. blomster vinaigrette
3
Snack
iberico toast m. citron creme & ost
4
Forret
rimmet kammusling m. butternut, brunet smør, gedefriskost, sylt & verbena
5
Mellemret
Smør stegt (fisk) m. coco blanc ragout, bisque, caviar & løg
6
Hovedret
And m. lår confit, svampe, jordskokker, sort trøffel & cognac sauce,
7
Dessert
Sorbet m. syltet blomme i madeira sirup, mørk chocolade & rødvin

Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Krav til køkkenet
  • Ovn
  • Køleskab og fryser
  • Kogeplader
  • Pander
  • Gryder
Kokken kan medbringe
Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
  • Tallerkener
  • Glas
  • Bestik
  • Servietter
  • Dug
  • Gryder
  • Pander

Mød din kok

Sebastian P.
Sebastian P.
0
Anmeldelser
Ny
Bedømmelse
2
År på ChefMe
Mød Sebastian P.
Hej!

Lad mig fortælle lidt om mig selv og min tilgang til at skabe dejlige måltider til private dining.

Jeg elsker at lave mad med ambition, kreativitet og fuldt engagement. Når det kommer til private dining, handler det for mig om at skabe en skræddersyet oplevelse, der passer perfekt til dig.

Mit køkken er alsidigt, og jeg trives med at sammensætte smagsoplevelser, der passer til dine ønsker og behov. Uanset om det er en intim middag eller en festlig sammenkomst, sætter jeg en ære i at skabe lækre måltider og atmosfærer, der passer til lejligheden.

Hvis du har ideer, spørgsmål eller ønsker at diskutere, hvordan vi kan skabe en uforglemmelig oplevelse, er jeg altid åben for dialog.
Se Sebastian P.s profil
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.