Denne kok er højt rangeret baseret på gæsternes omtaler og kokkens pålidelighed.
Værterne elsker oplevelsen
9 ud af 10 værter ville anbefale Thomas A. til venner og familie.
Fantastisk madoplevelse
Værter elsker Thomas A..’s smagfulde retter og imponerende præsentation.
Forord
Dette er mit bud på den ultimative julefrokost menu
Menu - 5 serveringer
Snack
ovnbagt æblerose med nøddenougatine, æblegel, mælkepulver og frisk urt
honningbagt rødbede med crudités af bolchebeder, rødbedecreme og karse
Forret
Varmrøget færøsk laks med creme fraiche rørt med fynsk rygeost, purløgsolie, finthakket purløg, friteret rugbrødsdrys
Forret
braiseret gris med sauteret grønkål, grønkålschips, sauce på reduceret æblejuice monteret med brunet smør
Hovedret
Stegt andebryst med sprødt rødkål, rødkålspuré, karameliserede gulerødder, infuserede æbler serveret med smagfuld andesauce
Dessert
Ris a'la mande anno 2023
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Thomas A. er Elite kok
Elite kokke på ChefMe er kokke som svarer hurtigt og holder et højt niveau over en længere periode.
Krav til køkkenet
Ovn
Køleskab og fryser
Kogeplader
Kokken kan medbringe
Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
Gryder
Pander
Mød Thomas A.
Medlem siden 2019
Elitekok
Verificeret
6 menuer
Svartid:2 timer
Svarrate:100 %
Jeg er udlært fra en gourmetrestaurant i Indre København, hvor jeg har lært mange lækre teknikker, tilberedninger og smage. Jeg er 40 år og nyder at lave mad, at udfordre mig selv og at skabe en oplevelse gennem min mad.
Kunden er i fokus og vil opleve en personlig, god betjening
Jeg har arbejdet på Koefoed, Paustian samt Skindbuksen, så jeg har prøvet flere forskellige stilarter og arbejdssituationer, der har rustet mig til at give dig og dine gæster den bedst mulige oplevelse.
Det er muligt at blande mine menuer, såfremt alle i selskabet får den samme ret.
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
595 kr.
kuvert
4,86 (128)
595 kr.
kuvert
4,86 (128)
Top-rated kokke 4.98 ud af 5
100.000+ gæster tager ikke fejl
Gratis afbestilling
Fuld refundering op til 6 dage før dit selskab
Ingen binding
Du betaler først efter dialog med kokken og bekræftelsen af kokkens tilbud
Omtaler fra kunder
4,86•128 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
4,8
Værdi
4,9
Kommunikation
4,9
Forventning
4,8
BL
Benedikte L.
København
25. marts 2025
Dejlig mad, som smagte skønt og rigtig god oplevelse som gjorde min fest til lige det jeg drømte om. Thomas havde alt med og ryddede superflot op
Ps Portionerne var ikke de største, men jeg havde bagt brød ved siden af så det passede fint.
HK
Helle K.
Kongens Lyngby
25. marts 2025
Dejlig måde at have gæster på - god mad og alt ingen bekymringer om det
MB
Michael B.
Gentofte
24. marts 2025
Outstanding! Outstanding! Intet mindre. Havde Thomas A til at kreere hans luxsusmiddag til en herreaften med 10 gæster. Det var en fornøjelse at opleve og Thomas bragte lækre retter til bordet akkompagneret af forklaring på hvad vi spiste. Retterne var i nogen grad klassiske, men med et twist af noget specielt i hver servering.... f.eks Hindbær is lavet på stedet med citronfromage og et twist med crumple af malt og kaffe... Virkelig lækkert! Efter servering, ryddede Thomas køkkenet, så alt var ryddet op. Hvis Barolo og Ostepops ikke kan slå til, så prøv Thomas A. Det fortryder man ikke.
OC
Oscar C.
København
7. oktober 2024
Vi havde Thomas “til middag”. Dejlig mad og god stemning, som han absolut bidrog til. Det var en virkelig god oplevelse og en dejlig middag