4 retters forårs gourmetmenu
4,78 (16)
5 serveringer
1 - 100 personer
Menuen laves af Jonas B.
4,78 (16)
9 menuer
Medlem siden 2022
Verificeret
Forord
Nyd hvad det det danske forår byder af grønt, fisk og skalddyr. Med inspiration af friske råvare fra Ingerslev marked i Aarhus, samt naturens spæde skud.
Marts - April - Maj
!!Ekstra!!
Ønsker i selv at brillere i køkkenet og ikke skulle forholde jer til mig, leveres menuen også pakket og klar med udførlig fremgangsmåde til opvarmning og afsluttende touches.
Jeg vil personligt komme og levere til et aftalt tidspunkt, hvor menuen legeledes vil gennemgås mundtlig.
Prisen vil her være en anden, send en anmodning og så sender jeg et tilbud på jeres kuvertpris.
For alle arrangementer udenfor Aarhus lægges der et kørsels gebyr på, som starter ved 500,- og opefter alt efter hvor i landet jeres selskab skal afholdes.
For selskaber under 10 kuverter pålægges der et start gebyr,
Send en anmodning for yderligere information:)
Med venlig hilsen Jonas
Marts - April - Maj
!!Ekstra!!
Ønsker i selv at brillere i køkkenet og ikke skulle forholde jer til mig, leveres menuen også pakket og klar med udførlig fremgangsmåde til opvarmning og afsluttende touches.
Jeg vil personligt komme og levere til et aftalt tidspunkt, hvor menuen legeledes vil gennemgås mundtlig.
Prisen vil her være en anden, send en anmodning og så sender jeg et tilbud på jeres kuvertpris.
For alle arrangementer udenfor Aarhus lægges der et kørsels gebyr på, som starter ved 500,- og opefter alt efter hvor i landet jeres selskab skal afholdes.
For selskaber under 10 kuverter pålægges der et start gebyr,
Send en anmodning for yderligere information:)
Med venlig hilsen Jonas
Menu - 5 serveringer
Snack
Chips af fermenteret kartoffel med persille dip
Dampet dumpling med jomfruhummer og gris
Sprød kalvehale med svampe
Mellemret
Kulmule med ramsløg og bakskulds skum
Mellemret
Saltbagt selleri med miso og brunet smør
Hovedret
Braiserede grise kæber med de sidste sprøde jordskokker og bagte rødbeder med løvstikke, med sauce på aromatiske krydderier, toppet med vilde grønne skud.
Dessert
De første Rabarber, skovmærke og parfait med flødeost og vanilie
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Kogeplader
- Pander
- Gryder
Kokken kan medbringe
Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
- Tallerkener
- Glas
- Bestik
- Gryder
- Pander
Velkommen til mit madunivers,
Hvor der er en kreativitet og legesyg tilgang til madlavning, og hvor de klassiske dyder til tilberedning og håndtering af råvare holdes i hævd, og smagen er i fokus sammen med indbydende præsentationer.
Jeg kan tilbyde jer 20 års erfaring rundt i det danske, ny nordiske og sæsonbetonede køkken, hvor forkærligheden især er på de bedste danske råvare, sæsonerne, samt vilde svampe og urter. Alle menuer er vejledende, og hvis i har andre ønsker så kom endelig med dem, og så ser vi om det ikke kan finde frem til lige præcis den løsning der passer jer. Du kan se mere på instagram på profilen @foodbybendtsen. Til sidst, mange tak fordi i tog jer tid til at kigge forbi på min side, og håber jeg har kunnet bidrage med lidt inspiration til jeres næste arrangement.
Med venlig hilsen Jonas
Hvor der er en kreativitet og legesyg tilgang til madlavning, og hvor de klassiske dyder til tilberedning og håndtering af råvare holdes i hævd, og smagen er i fokus sammen med indbydende præsentationer.
Jeg kan tilbyde jer 20 års erfaring rundt i det danske, ny nordiske og sæsonbetonede køkken, hvor forkærligheden især er på de bedste danske råvare, sæsonerne, samt vilde svampe og urter. Alle menuer er vejledende, og hvis i har andre ønsker så kom endelig med dem, og så ser vi om det ikke kan finde frem til lige præcis den løsning der passer jer. Du kan se mere på instagram på profilen @foodbybendtsen. Til sidst, mange tak fordi i tog jer tid til at kigge forbi på min side, og håber jeg har kunnet bidrage med lidt inspiration til jeres næste arrangement.
Med venlig hilsen Jonas
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
Omtaler fra kunder
4,78 • 16 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
4,9
Værdi
4,8
Kommunikation
5,0
Forventning
4,8
CP
Carsten P.
Billund
8 måneder siden
Vi havde en dejlig aften med fantastisk mad og vin der matchede hinanden. Stor tak til Jonas& Nikolaj
TI
Tina I.
Århus C
et år siden
Jonas lavede mad til et selskab på 10. En overraskelse til en 60 års fødselar. Han får den varmeste anbefaling herfra. Maden var super lækker og smukt anrettet. Køkkenet var ryddet op inden gik. Alt i alt en super oplevelse.
KD
Kristian D.
Børkop
et år siden
Det levede ikke op til forventningerne, vi havde regnet med Jonas var der længere tid. Det var som om det hele skulle gå meget stærkt. Var der Max 1-1,5 time og så var han hurtigt videre og vi måtte selv stå for resten.
CS
Christina S.
Aarhus
et år siden
Jonas var ude og lave mad til vores bryllup og vi kunne ikke være gladere. Kommunikationen var god hele vejen igennem, og maden rigtig rigtig lækker og fik meget ros af vores gæster. Vi kan varmt anbefale Jonas, hvis man skal have lavet god mad til et arrangement!