Weekend prestige menu
5 serveringer
8 - 40 personer
Menuen laves af Louis L.
3 menuer
Medlem siden 2022
Verificeret
Forord
Menuen er baseret på kød, de bedste svampe og kraftfulde smage. Primært baseret til en herreaften, men alle kan være med her
Menu - 5 serveringer
Snack
Confiteret gris med løgmayo
Salte vafler med gratineret ost og Iberico
Forret
Luftig kartoffelskum med trøffel
Forret
Tatar af dansk øko okseinderlår, tørret tomat, syltede løg, pebermayonaise og sprød kartoffel
Hovedret
Stegt øko oksemørbrad med vilde svampe, hasselback kartofler, ramsløg og trøffelsauce
Dessert
Vaniljeis og sprødt
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Kogeplader
- Pander
- Gryder
Kokken kan medbringe
Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
- Gryder
- Pander
Jeg er en ung, glad og ernergisk kok på 28 år som har været ambitiøs fra starten, jeg er startet på michelin restaurant og har også været på bistro, klassisk fransk og dansk restaurant. Jeg kender til det nordiske køkken, og er velbevandret i de klassiske franske køkkenteknikker.
Jeg går op i gode råvarer, og mener at råvarerne taler for sig selv. Jeg går ikke på kompromis med kvalitet, og sætter en ære i at have respekt for det jeg arbejder med.
Jeg elsker selv at sanke urter og ting fra den danske natur, og tit vil mine menuer bære præg af ting fra den danske natur, blandet med de bedste grøntsager, kød og fisk.
Vigtigst af alt er gæsten, og din/jeres oplevelse, maden skal passe til anledningen, i skal føle jer i gode hænder og få en oplevelse udover det sædvanlige hvér gang.
Jeg skal åbne egen restaurant til sommer, så dette er blot for at give gode oplevelser og bruge tiden fornuftigt indtil da.
Glæder mig til at høre fra jer og være med til at bidrage til jeres fantastiske aften.
Jeg går op i gode råvarer, og mener at råvarerne taler for sig selv. Jeg går ikke på kompromis med kvalitet, og sætter en ære i at have respekt for det jeg arbejder med.
Jeg elsker selv at sanke urter og ting fra den danske natur, og tit vil mine menuer bære præg af ting fra den danske natur, blandet med de bedste grøntsager, kød og fisk.
Vigtigst af alt er gæsten, og din/jeres oplevelse, maden skal passe til anledningen, i skal føle jer i gode hænder og få en oplevelse udover det sædvanlige hvér gang.
Jeg skal åbne egen restaurant til sommer, så dette er blot for at give gode oplevelser og bruge tiden fornuftigt indtil da.
Glæder mig til at høre fra jer og være med til at bidrage til jeres fantastiske aften.
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.