ChefMe

Botanisten

5,00 (8)
11 serveringer
2 - 100 personer

Menuen laves af Brian P.

5,00 (8)
2 menuer
Medlem siden 2022
Verificeret
Brian P.

Forord

Min Menu er som udgangspunkt på rigtig højt niveau, med de bedste råvarer & de nænsommeste tilberedninger & Vegansk, der vil dog være mulighed for tilkøb af fisk & skaldyr på de fleste retter.

Menu - 11 serveringer

Snack
Agurk- dild- syltelage- lime
Divider
Snack
Trøffel- brioche- glaskål- citroncreme
Divider
Snack
Radise- purløg- wasabi- sesam
Divider
Snack
Blomkål- hasselnød- fuglegræs- gærflager
Divider
Snack
Gul bede- ponzu- pickles- fennikel
Divider
Forret
Rødbede- trøffel- sennepskorn- estragon
Divider
Forret
Gulerod- kamille- rosmarin- lions mane
Divider
Buffet
Butternut- østersblad- vadouvan- græskarkerner
Divider
Buffet
Morkel- tonburi- kakao- konbu tashi
Divider
Hovedret
Confiteret kartoffel- farseret skalotteløg- safran- panisse
Divider
Dessert
Mandarin- chokolade- mynte- yuzu
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.

Kokkens tilvalg

Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.

Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
  • Ovn
  • Køleskab og fryser
  • Kogeplader
  • Blender
  • Pander
  • Gryder
Kokken kan medbringe
Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
  • Tallerkener
  • Glas
Mød Brian P.
Medlem siden 2022
Verificeret
Svartid: 3 timer
Svarrate: 100 %
Brian P.
Jeg har været kok i 25 år, stort set altid på gourmet restauranter, det sidste års tid har jeg levet som veganer og er i gang med at færdiggøre min veganske kogebog " Botanisten" som bliver en kogebog på Michelin niveau.
Jeg har drevet min egen restaurant med kæmpe succes, som bla. udmøntede sig i titlen som årets nye restaurant 2018 & en 6 plads på listen over alle landets restauranter, foran de fleste andre Michelin restauranter.
I 2021 fik jeg som køkkenchef på en Michelin restaurant i københavn, min egen Michelin stjerne.
Jeg startede min karriere på D Angletere, hvor jeg var i 4 år, derefter tog jeg til frankrig & var souschef på Hotel La Petite Sirene i Nice & Derefter til Louis XV 3 stjernet Michelin restaurant i Monaco.
Hjemvendt fra Frankrig startede jeg på Mikkelgaard i Rungsted & derefter til The Dining Room.
Køkkenchef på først Nouvel & dernæst køkkenchef på Krogs fiskerestaurant.
Konkurrence mæssigt har jeg været i finalen ved årets kok & har været med ved Bocuse dOr 2 gange ( dansk udtagelse)
Se Brian P.s profil

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.

Omtaler fra kunder

5,00 8 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
5,0
Værdi
5,0
Kommunikation
5,0
Forventning
5,0
JE
Jan E.
Søborg
2 måneder siden
Vi fik en fremragende 8-retters menu baseret på grønt samt fisk og skaldyr. Alt var virkelig velsmagende, smukt anrettet og eksekveret på bedste vis. Derudover var det lige dele hygge og professionalisme at have Brian i køkkenet i en 3-4 timers tid. Kæmpe anbefaling herfra.
MH
Morten H.
Frederiksberg C
2 måneder siden
Bo er dygtig og anbefalelsesværdig
AJ
Anne J.
Horsens
3 måneder siden
Kæmpe ros til Brian med ALT. Fremragende præsentation af maden, knivskarp og en udsøgt middag for alle smagssanserne. Der var ingen finger at sætte på noget og vi havde en uforglemmelig aften. De varmeste anbefalinger herfra.
CB
Cecilie B.
Rungsted
6 måneder siden
Vi havde den bedste aften, hvor Brian på aller fineste vis tilberedte og serverede lækre og utrolig velsmagende retter. Vi havde høje forventninger, og de blev mere end indfriet. Brian får vores varmeste anbefalinger. Vi kommer til at booke Brian igen!